Wpis z mikrobloga

@czitauri logowalem się przypadkiem w kwietniu jakoś i nie wypełniłem, a teraz mi błąd formularza wyskakuje, więc czekam aż ktoś do mnie zadzwoni, bo ja hajsu na to tracić nie będę ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Heady1991: no dlatego jako rachmistrzowie mamy tyle dyżurów. Wszystko idzie c-----o więc są technicy od merytorycznej strony aplikacji, informatyk, dyspozytorzy i koordynatorzy , którzy nawet nie widzieli aplikacji na oczy. Dopóki dopóty nie uwolnią rachmistrzów w teren, to ani kasy z tego ani nie ruszy ta akcja. Niby nas poganiają , że mamy dzwonić, ale ludzie nie odbierają, wczoraj gadałem z typem 94 lata z którym już niestety nie szło
  • Odpowiedz
@Heady1991: spisz się przez internet :) , ale nie martw się , nieoficjalnie powiem, że będzie też chodzenie po domach. Dzwonienie okazuje się mega nieskuteczne. MY, rachmistrzowie, gdy zostaniemy uwolnieni i pójdziemy w teren spiszemy , niespisanych.
  • Odpowiedz
@czitauri jak pisałem wyżej, logowalem się w kwietniu i teraz mi wyskakuje błąd formularza, bo podobno można było się tak spisać do 2 tygodni od pierwszego logowania ¯_(ツ)_/¯ więc muszę czekać na telefon od was, albo na wizytę jednego z was w domu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz