#anonimowemirkowyznania Pracuje jako programista w pewnej firmie, myślę o przejściu do innej w poszukiwaniu lepszych zarobków. Jak zmieniacie pracę obecnie pracując? Telefonów osobistych za bardzo w pracy nie mogę odbierać, tym bardziej w sprawie nowej pracy #openspace ( ͡°͜ʖ͡°) Z rozmową rekrutacyjną idealnie też byłoby po godzinach pracy lub w weekendy, jak sobie z tym radzicie? #programowanie #programista15k
@AnonimoweMirkoWyznania: ja stosowalem taką metodę: załóż se numer telefonu tylko do odbierania rozmów w sprawie pracy, jak zadzwoni to będziesz wiedział że to na pewno oni i wtedy szybo ulatniasz się z biura w jakieś ustronne miejsce
@AnonimoweMirkoWyznania: w pierwszej pracy miałem phone room. W drugiej odbierałem na korytarzu, ale umawiałem się tylko na kolejną rozmowę, żeby nikt postronny nie wyczaił, czy umawiam się na rozmowę kwalifikacyjną, czy do dentysty. Potem już tylko praca zdalna, więc problem z głowy
Pracuje jako programista w pewnej firmie, myślę o przejściu do innej w poszukiwaniu lepszych zarobków. Jak zmieniacie pracę obecnie pracując? Telefonów osobistych za bardzo w pracy nie mogę odbierać, tym bardziej w sprawie nowej pracy #openspace ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z rozmową rekrutacyjną idealnie też byłoby po godzinach pracy lub w weekendy, jak sobie z tym radzicie? #programowanie #programista15k
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60c11b78fc4630000bd1738b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Potem już tylko praca zdalna, więc problem z głowy