Wpis z mikrobloga

jaki jest w ogóle cel tej gry? np. przetrwac do ktoregos tygodnia? zabic wszystkich bossów? zwiedzic wszystkie krainy?

#darkestdungeon
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mohawk: no ja niestety nie pomogę, grałem bez modów i w samą podstawkę single player. Swoją drogą mam niewyrównane rachunki z tą grą, bo nigdy nie udało mi się jej skończyć...
  • Odpowiedz
@19karol90: ok spoko dzieki, a ja zaczalem grać od tego najnizszego poziomu trudnosci na poczatek żeby w ogole zobaczyc o co kaman w tej grze i nie iść od razu na głęboką wodę, nie wiem jak się potoczą losy mojej gry ale zawsze potem moge zwiekszyć poziom trudności, wczoraj poszedlem na jakiegoś bossa co rzucał gruz i zjadał praktycznie 90-100% HP bohatera no i trzech mi poleglo a jak został
  • Odpowiedz
@Renard15: jednego bossa wczesniej zabilem bez problemu jakiegos chyba ucznia nekromanty to sobie poszedlem na drugiego z ciekawosci i troche sie zdziwilem że on takie DMG zadaje, no ale nic sie nie stalo nauczka na przyszlosc, na razie bede chodzil na misje bez bossa, caly czas i tak siedze w Ruinach i tam gram :)
  • Odpowiedz
@mohawk: uczeń nekromanty jest najłatwiejszym bossem w całej grze, nawet w swojej najtrudniejszej wersji jest dość łatwy do pokonania

nie polecam wysyłania 0 levelowych postaci na wiedźme też. Albo ogólnie postaci które nie potrafią walić na pozycje 3 i 4 w walce kiedy na nia idziesz albo na funtówke brygantów

na upartego możesz zrobić misje dodającą +15% dmg i +33% expa na czas jednego tygodnia na daną lokacje i wtedy zrobić misje
  • Odpowiedz