Aktywne Wpisy
Lujdziarski +582
miki4ever +744
#stanowski #kanalzero
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Chce mi się ryczeć i śmiac jednocześnie. Z jednej strony chce pokazać mu sie z jak najlepszej strony i postarać się podreperowac moj wyglad jedzac wiecej, jednak z drugiej strony jestem załamana i resztki mojego honoru mowią mi uciekaj :(
Najgorsze było wyciągniecie z niego dlaczego już nie jest miedzy nami tak jak na poczatku, bo jak zaczynałam temat to sie obrażał i mialam sie do niego nie odzywać, albo nie uzywałam odpowiednio sformułowanych zdań ehh
#zwiazki #seks #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie
To może faktycznie weź się w garść, zrób masę (poszukaj na youtube "ogarniętych" fitnesiarek) i elo. Za 6 miesięcy zrobisz z siebie taką żyletę, że to niebieski będzie musiał chodzić na terapię, ze wstydu że
@wilku88: jestes smutny? usmiechnij sie. Jestes gruby? idz na rower. Nie masz dziewczyny? idz na tindera :D Kurła masz może więcej tych dobrych rad w kieszeni? XDD
@Pyrazgzikiem: Trzymaj się tam. Bardzo ci współnczuje, szczerze nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ci teraz może być cięzko( ͡° ʖ̯ ͡°)
@konopiapolska: no akurat w sumie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na poprawę łaknienia dobra jest kozieradka. Od tego piersi też nieco rosną (reguluje żeńskie hormony) Wiem, bo próbowałam kiedyś. :) Tylko nie przedawkuj, bo zaczniesz dziwnie pachnieć. Serio. ( ͡° ͜ʖ ͡°
Komentarz usunięty przez autora