Wpis z mikrobloga

Po wypowiedzi Szczęsnego z ostatniej konferencji wnioskuję, że cała ta ekipa imprezowa Grosickiego, będącego w stałej relacji z Hajto i Peszko, wcale nie budowała dobrej atmosfery na kadrze. Pewnie tworzyli sobie swoje koło wzajemnej, alkoholowej adoracji i bajlando ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#reprezentacja #euro2020 #mecz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RNK_ jednym z najgorszych w kadrze był Boruc i nie chodzi mi o sport tylko mental
Zaczepianie tłumaczki na kadrze i pukanie po nocach do jej drzwi, picie i wymuszanie milczenia
Młodego spił, że leżał na korytarzu i mówił że co jest na kadrze, to zostaje na kadrze.
Albo picie w samolocie
G---o prawda, patologie trzeba tępić, jak chłopaki w szatni mają do siebie pretensje i skaczą sobie do oczu lub
  • Odpowiedz
jednym z najgorszych w kadrze był Boruc i nie chodzi mi o sport tylko mental

@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: no chłop jest solidnym materiałem dla psychoterapeuty: alko, potrzeba dominacji, z-----e życie prywatne i szukanie atencji pt. "hołli gołli"

Lewy w tym kontraście to nadczłowiek
  • Odpowiedz
@Mave: bo to jest jeszcze to pokolenie co właśnie takie wzorce w szatni miało. Ile Polscy piłkarze w latach 80 i 90 by osiągnęli gdyby nie te chlanie wszędzie gdzie popadnie...
  • Odpowiedz