Aktywne Wpisy
cmhqwidget +27
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 3
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Plusiwo to moje paliwo, zostaw plusika!
Żenujący Żart Prowadzącego:
Dlaczego deszcz siedzi w więzieniu?
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
_Wygrał/a: @Pawery1
Nagroda publiczności dla @Kaczorra za pytanie:
co jadł Grzegorz Borys gdy ukrywał się przed policją?
#odwrotnafamiliada
Atreyu +21
Jak widać, #perfumowemistrzostwa przyjęły się na tagu z uznaniem, więc tak samo trzeba oddać cesarzowi to, co cesarskie i podziękować @TetraHydroCanabinol za wysiłek i wkład, który włożył w ten projekt, ale także i wszystkim Wam biorącym w nich udział (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jednak to nie koniec i nie zatrzymujemy się z mistrzostwami!
Z racji bycia pewnego rodzaju pseudo konferansjerem z doczepki, pragnę Wam przedstawić nowe mistrzostwa, które mają wywołać z założenia wiele emocji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lud jest żądny krwi, więc tej krwi dostarczymy na polu istnych igrzysk olimpijskich, na najbardziej osławiony nick naszego tagu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Grupa osób została wyselekcjonowana przez najwybitniejsze, najtęższe umysły, które spłodziła nasza perfumowa Ziemia, rozwiązując najbardziej skomplikowany test sprawdzający, który polegał na podaniu prawidłowej formy perfumy, czy też perfuma.
Wielu z nich poległo, a zostali tylko najlepsi.
W Wasze ręce, zostaje powierzony los, wybrania największego dzbana naszego tagu └[⚆ᴥ⚆]┘
Link do mistrzostw, znajdziecie tutaj:
https://www.polltab.com/bracket-poll/iATkwv3bPP0
Głosujemy do jutra, do godziny 20:00!
Niech igrzyska się zaczną!
#oslawionenicki
@studentskyyy @dejnadom @Mostar0 @rod3nt @Grushenko @ukruszony__kubek @uFo- @futrzakos @malani @LongDickJohnson @dziczyznaa @Szymek7257 @baambaam @mistyczny_wonsz @Boniekk @Yayami_o_Mate @pabloswd @Krisube @abcd_f @Pankrock @ciwu @pierd_bozy @Buniu @mathes @asdwd
KTO CHCE BYĆ WOŁANY PROSZĘ PLUSOWAĆ TEN KOMENTARZ
Nagroda dla zwycięzcy jest już znana, patrz pic rel xD
A tak poza tym, to OLABOGA CO TO ZA MISTRZOSTWA, JA O NICZYM NIE WIEM, JAK TO MOŻLIWE, MAM NADZIEJĘ, ŻE GIGADZBAN TAGU ZOSTANIE WYŁONIONY W POKOJOWEJ ATMOSFERZE
Tak naprawdę to musieliśmy okroić listę do 16 nicków, przez co kilka osób szczęśliwie spadło z listy nominowanych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jampetrarka
@dradziak
@Pablo_Pablito_Santo_Subito
Ja nie z discorda i jak zwykle nie wiem o co chodzi, ale dziękuję za zaszczyt brania udziału w mistrzostwach dzbanów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Twoje wpisy znowu od niedawna, plus 99% odnośnie stricte handlu, no rzeczywiście super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety dlatego na discorda ludzie pouciekali, bo tam pomimo offtopu czuć, że jest to "stare perfumowe życie z tagu".
To nie jest tylko moja refleksja, ale także wielu osób :)