Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo

Teuvo +38
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
źródło: 1731187940074
Pobierz

#f1 #f1spam
źródło: comment_1622993859EC8BivVBpcXUU9OVEWLEMG.jpg
Pobierz@l-_-l: e jeszcze git, pod tym kątem tak wygląda łyso, do zimy da radę
@Tylko_noc: były już jak kupowałem samochód, po dzisiejszym wyścigu nie przekonali mnie do zakupu następnych xd
@Tylko_noc: czemu słabe? Mam 330KM w aucie i dają radę nawet przy jakichś głupich zabawach z butem w podłodze, o normalnej jeździe nawet nie mówię. Zdarzyło mi się rzeczywiście zerwać trakcję pare razy ale to przy wilgotnej nawierzchni/jak było zimno
źródło: comment_1623007859r9f271olsTQyvPQm7MlkAK.jpg
Pobierzale na pierwszy rzut oka widze ze nie wjezdzasz na 'pełnej' w łuki
źródło: comment_1623014233RVHdIKkWiFf4PcsuXtJrgG.jpg
Pobierz