Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
(zgodnie z prawem ten, kto w czasie ciszy wyborczej poda wyniki przedwyborczych sondaży, podlega karze grzywny od 500 tys. do 1 mln zł. Grzywna grozi także za prowadzenie agitacji w czasie ciszy wyborczej
do 5tys. zł)
Józef z Chmielna - 43%
Krystian z Kluczborka - 21%
Jolanta
pomimo wielu aspektów w których JKM mi się nie podoba i pomimo tego, że moim zdaniem nie nadaje się na prezydenta to zagłosuję na niego, aby pokazać że nie jest tak marginalizowany przez ludzi jak przez te pieprzone media. Nawet jak dostanie 5 %, to będę dumny z moich pierwszych wyborów i będę dumny że byłem jednym z tych 5 %
Po prostu teksty typu: "ah, sorry, nie mogę, jutro odchodzę od komputera, żeby spotkać się z dziewczyną" są śmieszne.
Wybaczcie te głupie dyskusje, ale ćwiczę przed ciszą wyborczą rozmowy na tematy odległe od JKM. :P