Aktywne Wpisy

turbo7 +89
Hot dog za 16 zł, ale s-----l pyszny był
źródło: 20251212_142545
Pobierz
nicspecjalnego +184
Ktoś powinien wreszcie wziąć się za konkursy organizowane dla dzieci w wieku szkolnym i przedszkolnym, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia.
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i
Otóż jakiś czas temu, mój syn wrócił z przedszkola z informacją, że zbliża się kolejna edycja konkursu ekologicznego na rysunek lub instalację o tematyce eko. Młody jest naprawdę uzdolniony plastycznie i ma świetne pomysły, ale poprosił o drobne wsparcie w składaniu i klejeniu projektu elektrowni wodnej. Siedzieliśmy na tym dwa wieczory i

Passive Skill: ATK & DEF +120%; performs an additional ATK with a medium chance it becomes a Super Attack; ATK & DEF +8% for every attack performed (max of 80%)
Super Attack: Immense Damage, massively lowers DEF
#dokkanbattle
źródło: comment_1622967908GqC41Fc2ZjtCNonSLqciMN.jpg
PobierzPrzed EZA na linkach 10 wali ponad 3mln i ma 250k defa, jedyne czego potrzebował, to tylko trochę więcej def, bo sa 15 zrobiłoby swoje. Ja jestem bardzo zadowolony, bo defa pewnie z 350k a na liczniku lekko 5mln bedzie, więc 3 takie ataki będą czyścić prawie wszystko