Aktywne Wpisy

hacerking +165
Dobra, czas na wyznania, bo co chwilę jestem atakowany, że żebrakiem. Nie wstydzę się tego, lecz ja dzięki wsparciom choć przez jedną j----ą chwilę czuję się normalny i mogę sobie pozwolić na takie rzeczy jak MC, hottodga itp.
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Pewnie zawsze już będę nosił swój krzyż, lecz to ja k---a przeżyłem śmierć siostry, to ja musiałem chodzić w g---o ubraniach, przeżyć j----ą biedę, to mi rodzina odmawiała psychiatry, bo będzie to w papierach.
Śmierć
Zielonka021124 +18
Programista15k (18k B2B) here, 25 lat i dobijam 5 lat w branży. Poważnie rozważam pisanie matur jeszcze raz i pójście na lekarski lub lek-dent. Sytuacja w branży IT oraz ostatni wylew artykułów/postów o lekarzach (nie będę oceniał) to trochę potęguje i w sumie nie wiem co myśleć.
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
Uprzedzając - wiem, że jestem zielonką jak i widziałem podobne tematy na wykopie (a na tagu #programista15k to już wyłącznie narzekanie - żeby
źródło: pobrane
Pobierz

#apple #iphone #telefony #smartfon #zakupy #pytaniedoeksperta
Mam iPhone i uważam ze jego mocno zawyżona cena nie uzasadnia możliwości ani jakości.
@YogiYogi: Fakt, cena jest zawyżona, ponieważ ma w pewnym sensie zniechęcać ;) Mimo to, uważam że sprzęt nadal wart swojej ceny
Komentarz usunięty przez autora
Albo najlepiej poczekaj na premierę bo 13 ma szanse być dużym przełomem
@krzych0: Obejrzałem kilka filmów o iPhonie 2021 i generalnie są zmiany kosmetyczne, co ma być przełomem?
Chłop się wypalił, nie wie co ma wrzucać i są to tylko zapychacze.
Nie chciałem i nie chce hejtowac, niech każdy kupuje co chce, ale jak widzę takie teksty to mam przepotezna bekę xD. 2 tygodnie temu kupiłem zenfone 8, który jest lepszy od IP12 pod każdym względem a kosztował 2799 nowy i ma ładowarkę 30w w zestawie. Za IP 12 ze 128gb pamięci trzeba wyłożyć
Jesli wymieniasz tel co 3-4 lat to kupuj iphona zeszlorocznego zaraz po premierze nowego. Dlaczego? Zmiany czesto sa kosmetyczne, telefon w wersji Pro lub w wiekszej wersji pamieciowej w tej samej cenie co zwykły lub o wiele tańszy od premierowej wersji. Sam korzystam z 11 kupionej na premiere. Zamierzam