Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 475
@Neubert: Nie wiem jak to się stało, ale fastfoody z żarcia które ma być szybkie, sycące i tanie "wyewoluowały" w drogie, małe i zamawiane z wyprzedzeniem. W Krakowie te wszystkie foodtrucki (chyba Hindus wyjątkiem) to teraz ekskluzywne jadłodajnie, gdzie za mniej niż za dwie dychy nic się nie da zjeść. Nawet zapieksy na Kazimierzu się cenią a jakość zanurkowała jak U-576.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 17
@Phyrexia:

Ale to nie są takie hotdogi na szybko jakie kupujesz na stacji.


Serio? Nie spodziewałem się.

Dziękuję za informację.

W centrum Warszawy jest knajpa, która specjalizuje się w robieniu hotdogów i jakoś są w stanie zaproponować "normalne" ceny.

https://www.bystro.waw.pl/restauracja/bystro-hot-dog-burger-warszawa
Pobierz N.....t - @Phyrexia: 
Ale to nie są takie hotdogi na szybko jakie kupujesz na stacji....
źródło: comment_1622914718mdFAuhtY63fIo7aCqQB4Jc.jpg
via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@pomaranczowyogorek: Może i tak, dla mnie to jest trochę dziwne, że w nocy na gastrofazie ciężko znaleźć coś normalnego do opitolenia na szybko bo instytucje które powinny takie rzeczy dostarczać mają ekskluzywne żarcie dla hipsterki. Na krakowskim Kazimierzu na przykład jest (była przynajmniej bo przez wirusa nie odwiedzałem dawno) taka knajpa (Coco cośtam chyba, prowadzi jakis Włoch) która ma pizze sprzedawaną na kawałki i takie mini calzone. Wrzucam dwa te pierogi,