Wpis z mikrobloga

Z jednej strony nie wiem po co botować w grze, gdzie z reguły nie ma nic do roboty jak ktoś gra rok-dwa i ma przyzwoitego boża, a z drugiej to w sumie sam bym przybocil, żeby herculesy wyfarmic z eza aren, bo to obecnie najmniej przyjemna część tej gry kiedy wchodzą nowe ezy i brakuje zeni.

A jeszcze.z innej strony to w sumie dopóki ludzie nie obeszli systemu i nie dodają sobie
nie obeszli systemu i nie dodają sobie fejk dsów

@Puszkov: Za to sam bym karał bo nienawidzę takiego ścierwa. Ale jak nie możesz przejść eventu mimo wszystko, a chcesz to czasem się boci ( ͡° ͜ʖ ͡°) I to jest w sumie wrzucanie graczy do jednego wora
@Friz_PL: no z tymi eventami to kwestia podejścia. Z racji tego, że są stałe i nie ogranicza Cię czas, to imo większą radość jak Ci siadzie samodzielnie, niż jak ugra Ci grę bot, bo nawet te 5 czy 7 dskow to nie jest jakaś zawrotna suma i z daily misjami to raptem 2 dni farmy. No ale to indywidualna kwestia, każdy gra jak mu się podoba
@Puszkov: Dokładnie ja po prostu wychodziłem z założenia , że co nie jest zabronione to jest dozwolone, na przykład nigdy na bocie nie wchodziłem na turniej z szacunku do grających co innego eventy, no bo zwyczajnie chciałem zaoszczędzić czas nie chciało mi się układać teamów... A teraz ech...