Aktywne Wpisy

ActiveekHere +5
Macie coś do uzupełnienia?
Ludologiczna lista wrogów:
- NRGeek a.k.a Kamikaze
- Quaz
- Zagrajnik
Ludologiczna lista wrogów:
- NRGeek a.k.a Kamikaze
- Quaz
- Zagrajnik

panna_kotta +3
Czy są tu ludzie oprócz mnie, dla których rap jest wkurr i żałosny i nie mogliby być z kimś, kto tego słucha? Dla mnie rap to najlepsza antykoncepcja, od razu mi wszystko opada xD To machanie łapami, udawanie luzaków xD no jak komuś się to podoba to musi mieć coś z głową. Amerykański gdzieś w knajpie jeszcze zniosę, amerykański z lat 80 też ujdzie, ale polski mnie mega wkurr i mam ochotę

W skrócie: byłem w sklepie. Kobiety obok mnie głośno rozmawiały o tym, że jedna z nich bije swoje dziecko. Że jak mu nie w-------i, to się nie słucha. Ją mama biła i żyje, wyrosła na ludzi. Matka matki mniej biła rodzeństwo, którym w życiu nie wyszła, więc ona bije swoje dziecko.
Gdy jedna z kobiet powiedziała: nie bij go więcej, to matka skwitowała, że będzie bić, bo tak trzeba.
Zrobiłem zdjęcie twarzy kobiety, spisałem numery rejestracyjne jej samochodu i zgłosiłem sprawę do MOPSu, Policji i Rzecznika Praw Dziecka.
Zbiegiem okoliczności znalazłem matkę w internecie. Okazało się, że zbiera 1.5% podatku na swoje dziecko z zespołem Downa. Oczywiście na zbiórkach pełna ckliwości historia o tym, jak się kochają i jak im ciężko.
Właśnie dostałem informację, że wszczynają postępowanie i dziękują za czujność. Nie jestem stroną w sprawie, więc niestety nie będą mnie informować o efekcie postępowania.
#czujedobrzeczlowiek #patologiazewsi #patologia #policja #p-----c
źródło: 4c0378e7-f7a6-4466-9d6a-8c75262cc382
PobierzFascynujące jak patole potrafią nie być swiadome własnego patolstwa. Nie poznałem w życiu ludzi tak przekonanych o swoim geniuszu i zajebistosci co jakieś cwaniako-cpunki od 30 lat na magazynie w Holandii a mimo to z majątkiem ograniczającym się do ubrań na sobie (200€w tygodniu na palenie samo się nie
Zresztą czy wychowawczy klaps to bicie dziecka, to szerszy temat