Wpis z mikrobloga

Sytuacja analogiczna jak w przypadku facetów. Patrycja i Kornelia do plusowania w komentarzach, jeśli ktoś ma taką potrzebę.
#hotelparadise

Moja ulubiona uczestniczka 3. edycji HP to...

• Ewa 32.4% (93)
  • Sara 9.8% (28)
  • Kara 15.0% (43)
  • Basia 6.6% (19)
  • Bogusia 1.7% (5)
  • Justyna 13.2% (38)
  • Nathalia 5.2% (15)
  • Luiza 3.1% (9)
  • Olka 4.5% (13)
  • Karolina 8.4% (24)

Oddanych głosów: 287

• 16
@deyna123: nie łazi i nie obgaduje wszystkich dookoła, nie knuje, nie marudzi, cieszy się wakacjami i jako jedyna traktuje Kisiela bardzo dobrze, a nie tak jak reszta albo kopią, albo odganiają albo wyzywają... cała reszta tych panienek to nie dosyć, że pustaki z parciem na szkło, to w dodatku tępaki (mimo, że są Polkami to ich zasób słów jest jak 3 letniego dziecka), które potrafią tylko reklamować gówno na instagramie... Kara
@deyna123: tego co nie widać w pozostałych, czyli pozytywna energia, radość jaką okazuje z samego faktu że tam jest, pięknej pogody,wdzięk jako kobietka, zero złośliwości, zero fałszu,a że nie potrafi się wysłowić? no cóż ona jest z innego kraju a i tak dobrze sobie radzi w przeciwieństwie to panienek z Polski których zasób słów jest na poziomie ciotki klotki
@mykawz300: @Amikamamy gdyby nie te straszne polki w hotelu to przez caly program ogladalibyscie totalna stype i nie mielibyscie o czym dyskutowac. To jest kuzwa hotel paradise gdzie ludzie maja knuć, grac, robic dymy a nie byc milym, sympatycznym, slodkim i nudnym jak Kara. To nie jest sanatorium milosci czy mile wakacje ze znajomymi, przeczytajcie sobie jeszcze raz na czym ten program polega i obejrzyjcie zagraniczne edycje. A teraz wyobrazcie sobie
@deyna123: pewnie tak, ale jak sama piszesz miały być dymy a nie ,,małżeństwa'' z monopolem na wygranie, ustawki i nudy, ktokolwiek tam wszedł od razu go do parteru brali a produkcja wypad szykowała.Nie to że Kara jest dla mnie ideałem ale więcej takich Karyn tam powinno wchodzić żeby faceci mieli opcję zamiany czy tworzenia nowej pary, a tej szansy im nie dano wręcz ich skazano na te nudziary
@Amikamamy: ja nie mowie ze ogolnie ta edycja byla jakas turbo ciekawa bo te ustawki i romantyczne pary to jakas masakra jest. Hubert i produkcja jak zwykle sie nie popisali i zrobili show dla grazyn. Mi bardziej chodzilo o to ze mowicie ze dziewczyny obgaduja, knuja itd. ale gdyby nie ich krzywe akcje to nie mielibysmy o czym gadac i ten tag umarlby smiercia naturalna. A pomysl sobie ze cala edycja
@deyna123: ale i tu przyznaje ci rację,tylko nie mogę pojąć czemu taka krzywa akcja na Karę bo źe się źle wysławia, bo nie rozumie ,bo się bzyknęła, bo odbiła więc wredna, a tak naprawdę mogła nie wiedzieć o głębszej relacji z Natki z Marcinem bo wszyscy tam dosłownie wszyscy z naciskiem na Sajmona, Krystiana namawiali ją na Marcina bo fajny bo z nim wygra bo inaczej ją odpulą szybko ,taka jest
@deyna123: jasne, masz rację, ale właśnie o to chodzi, że musi być równowaga, knucie było dobre w wydaniu Olki i Luziy, które dawno odpadły, zostały tępe, fałszywe idiotki, które do programu wniosły zdecydowanie mniej niż Kara, Olka czy Luiza. Ja nie cierpię Bibora i tego transwestyty po liftingu (Natalii), Baśka kompletnie obojętna... Justyna czy Ewka nic ciekawego, Sara wiecznie jakby miała zatwardzenie i zaburzenia borderline, a o Karolinie to w ogóle
@mykawz300: to jest slabe co mowisz bo ty tych osob tak naprawde nie znasz bo ogladasz jedynie zmontowane show w tv a uzywasz slow ze kogos nie cierpisz i obrazasz kobiete od transwestyty. Natalia w zadnym miejscu tak nie wyglada, jest kobieca i ma ladna sylwetke, a twarz ma normalna. Moze i cos z nia robila ale co z tego napewno nie wyglada tak jak to opisujesz zwlaszcza ze transwestyta me
@Amikamamy: ona widziala o glebszej relacji Nathalii i Marcina wiec nie ma jej co wybielac. Kiedys bylo QA u niej na profilu i okazalo sie ze doskonale wiedziala o ich blizszej relacji i tym ze uprawiali seks w toalecie. Ta akcja z bolacym brzuchem to byla ściema.
@deyna123: to jest moja opinia o fałszywych osobach, którymi są. Nie oglądam tylko odcinków w tv, ale także videorelacje, na których widać znacznie więcej... Biobra i Natalia są najbardziej dwulicowe z całego hotelu i taka jest prawda... a jeśli chodzi o wygląd natalii to mam prawo mieć swoje zdanie, tak samo jak Ty. W mojej ocenie wyglada jak przerobiony facet. Kara może nie jest najciekawszą osobą w hotelu, ale najbardziej ją