Wpis z mikrobloga

Po roku przerwy wracamy na ulice.
W 2019 mieliśmy rekordową liczbę Marszów Równości w Polsce. A w tym roku? Zobacz na mapce.

19 czerwca - Warszawa
26 czerwca - Łódź
3 lipca - Poznań
14 sierpnia - Kraków
21 sierpnia - Gdańsk
28 sierpnia - Piła
4 września - Koszalin
4 września - Słubice / Frankfurt nad Odrą
11 września - Katowice
18 września - Szczecin
2 października - Wrocław

Zawsze aktualna mapa na tej stronie

#teczowepaski #lgbt #marszrownosci #paradarownosci #gayisok #polska #wydarzenia #queer #neuropa #homoseksualizm #bekazprawakow
Tom_Ja - Po roku przerwy wracamy na ulice.
W 2019 mieliśmy rekordową liczbę Marszów ...

źródło: comment_16226397917VXoKCa6SnE6LSQgUrc9t8.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@jakubbaumann: zaraz zaraz, to ma być na pohybel komukolwiek? Ja myślałem, że te marsze są po to by promować tolerancję, akceptację, odmienność, szacunek, otwartość, równość, wspierać mniejszości i rozsiewać pozytywne emocje. Ale na złość? Tylko po to, żeby kogoś piekła d--a? Kurcze, tego bym się nie spodziewał.
  • Odpowiedz
Obejrzałbym taki marsz w jakieś wschodniej mecce radziecko-pisowej typu podkarpacie

@suqmadiq2ama: w Rzeszowie był marsz, jak najbardziej. Była nagość, ale od strony kiboli
  • Odpowiedz
@bocznica: Homoseksualizm jest orientacją seksualną, tak samo normalną i naturalną jak heteroseksualizm.
Gdybyś miał rację, wtedy biseksualizm byłby w połowie orientacją seksualną i w połowie zboczeniem - dewiacją.
Analiza konsekwencji obala Twoje zdanie i to mnie cieszy :)
  • Odpowiedz
społeczność lgbt nie wystraszyła się aktów przemocy w Białymstoku i ponownie wyjdzie tam na ulice na pohybel narodowym troglodytom

@jakubbaumann: Nie wiem która grupa jest bardziej z-----a. Nacjoluchy którzy sklepali paru lamusów za to że są innej orientacji, czy ci którzy urządzają parady po mieście dlatego że są innej orientacji.
  • Odpowiedz