Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +20
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm #mojrokzlastfm
Dzień dobry,
Zapraszam Was moi drodzy na muzyczne podsumowanie mijającego 2025 roku.
Jak i w latach poprzednich proponuje format 5x5 by było to jeszcze czytelne ;)
Dzień dobry,
Zapraszam Was moi drodzy na muzyczne podsumowanie mijającego 2025 roku.
Jak i w latach poprzednich proponuje format 5x5 by było to jeszcze czytelne ;)
rozprawka +205
Muszę się Wam wyżalić, bo już sama nie daję rady ze swoimi myślami. Ostatnio czytałam artykuł o tym, jak drastycznie potrafi zmienić się psychika człowieka na przestrzeni lat i przeraziło mnie to, jak bardzo pasuje to do mnie.
Tkwie w związku, który jest nudny, rygorystyczny i wyprany z jakichkolwiek głębszych emocji. Każdy mój dzień to pasmo frustracji, której nie mam jak rozładować, więc robię to w jedyny sposób, jaki mi został – internet.
Tkwie w związku, który jest nudny, rygorystyczny i wyprany z jakichkolwiek głębszych emocji. Każdy mój dzień to pasmo frustracji, której nie mam jak rozładować, więc robię to w jedyny sposób, jaki mi został – internet.

BROK the InvestiGator łączy w sobie sprawdzone rozwiązania, ale jak na razie nie oferuje nic nowego od siebie, taka ocena w przedziale 5-6/10. Obiecujący jest system wyborów i zbierania poszlak, choć dopiero w pełnej wersji będzie można to należycie ocenić. Kto powinien więc czekać na BROK-a? Jeśli grafika wywołuje u ciebie przyjemne wspomnienia sprzed ekranu telewizora CRT, to być może będziesz bawić się świetnie. Jest w tytule potencjał, bo oferuje on interesującą kombinację rozwiązań, które proszą się o rozbudowanie (chętnie powitałbym rozwinięcie etapu przesłuchania i wspominaną już walkę) – a jeszcze większy, by uczynić go idealną grą dla młodszych odbiorców, co zaprzepaszczają kłopotliwe tematy. Nawet jeśli te elementy pozostaną na obecnym poziomie i twórcy utrzymają tempo rzucania graczowi coraz to nowszych atrakcji pod nos, to może w zupełności wystarczyć, by dało się spędzić kilka godzin pełnych urozmaiconych wyzwań w klimacie retro. Zaletą jest też całkiem przyzwoita (chociaż niepełna) polska lokalizacja.
Sprawdzamy grę BROK the InvestiGator – Prologue
#gry #grajzwykopem #pcmasterrace #nerdheim
źródło: comment_1622559745nPylVqtbkzw5YNnR1jd5vn.jpg
Pobierz