@PanKracy582: Chłopie serio myślisz, że ruszają mnie nagie fotki koleżanki z byłej klasy? xD Najzwyczajniej w świecie się zdziwiłem. Najwidoczniej dla Ciebie to codzienność, że dziewczyny, które znałeś w wieku 13-18 lat i były typowymi szarymi myszkami okazują się sprzedawać swoje nudle w necie? xD
@PanKracy582: Hej. Zamiast czepiać się słówek (bo wiemy co @tildnone miał na myśli). Daj link jak powinno się pisać/mówić. Fajnie, że wiesz więcej. Podziel się. To przypuszczalnie tyle samo pisania.
@tildnone ale jak skonczyła? Robi coś sama na swoj rachunek. Ma nienormowany czas pracy. Niekogo nie musi pytac o urlop lub tlumaczyc się ze spoznienia.
Może jej tylko brakowac owocowych czwartków i dynamicznego, młodego zespolu w open space ;-)
@rraaddeekk: Pomijając kwestie moralne i kto jak się zapatruje na coś takiego to masz w pełni racje, robi sama na siebie i pewnie zarabia na tym dobry piniondz :D
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
@tildnone:
co w tym najlepszego?
teraz możesz co najwyżej ruszać skórką do jej fotek, maks na co cię stać, to serio takie najlepsze? XD
@tildnone:
nie
spytałem co w tym najlepszego, że z nią chodziłeś do szkoły?
powtórzę jeszcze raz, może tym razem przeczytasz ze zrozumieniem:
@tildnone:
co w tym najlepszego?
Fajnie, że wiesz więcej. Podziel się. To przypuszczalnie tyle samo pisania.
ale ja nie wiem co miał na myśli, temu dopytuje- proste i logiczne
¯\_(ツ)_/¯
Robi coś sama na swoj rachunek.
Ma nienormowany czas pracy.
Niekogo nie musi pytac o urlop lub tlumaczyc się ze spoznienia.
Może jej tylko brakowac owocowych czwartków i dynamicznego, młodego zespolu w open space ;-)
Komentarz usunięty przez autora