Aktywne Wpisy
Matylda_Megara +332
Ja #!$%@?, co za pokolenie...
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Zabrałam młodszego pasierba na rolki - dzisiaj pierwsze wyjście z domu po ospie. Pogoda cudna, trzeba skorzystać.
Kask, ochraniacze na kolana, łokcie i nadgarstki, a ten mały cymbał się wyrżnął tak, że go w szpitalu teraz składają do kupy. Wziął i mi piątek #!$%@?ł.
Jakby grał w CSa do by mu się pewnie nic nie stało.
#dziecko #rodzicielstwo #sport #gorzkiezale
Lesny_Boruta +323
Poszedlem sobie na foodtrucki ze znajomymi w #czestochowa Patrzę, kamper "Woki Tłoki" sprzedaje sajgonki po 4zł - mówię wezmę ze 2 na przegryzkę. Niby człowie wiedzioł, ale się łudził. Pytam z czym - z warzywami. Myślę dobra, przeżyję, za tę cenę w foodtrucku to się mięsa nie spodziewałem. Pan mówi 9zł. - bo talerzyk ze zdjęcia złotówkę. Pyta czy sos słodkie chili chcę. 3zł xD. Razem 12zł. Ale jedno podziwiam, jaka to
Czy zabezpieczalibyście się przed podróżą stopem? Mam na myśli jakieś ubezpieczenie itp.
Jeśli tak w co warto zainwestować?
Docelowo Hiszpania, Włochy, Portugalia i Francja.
Wyjeżdżam na ok 4 miesiące i jest to moja pierwsza tak długa wyprawa. Wcześniejsze autostopowe wojaże max 2/3 tygodnie bez żadnego zaplecza, nawet finansowego. Teraz chce zadbać trochę lepiej o podróż stąd moje pytanko. Z góry dzięki!
#autostop #autostopowicze #podroze #europa
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60b3d7ce34c150000b568ee8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: LeVentLeCri
Za mało rzeczy napisałeś, żeby cokolwiek doradzić. Ja zrobiłem ponad 10k+ km stopem po europie lata temu.
Nie wiem, czy to bezpieczne kierunki obecnie. Szczególnie stopem i śpiąc na dziko pewnie?