@kimunyest95: W Polskich realiach 10 tys brutto ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) bo janusz musi kupic sobie nowego camaha ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) (te porhse) ( ͡º͜ʖ͡º)
@Mathas: Nie musze pracowac na kopalni. Wystarczy mi mieszkanie w starym 70 letnim domu na szkodach gorniczych żeby wiedziec co to strach o wlasne zycie ( ͡º͜ʖ͡º)
MagicznyEsteta: Obrzydliwe. Typowe ogloszenie offshorowe, nawet wymagaja znajmosci UK/US standardow w ksiegowosci i papiera na to. Wzieli i zastapili jakiegos Brytyjczyka co robil na zdalnym, albo dali to ogloszenie aby wybadac czy znajada ludzi z takimi umiejetnosciami jak szukaja. Lepiej sprawdz ile tam sie placi ksiegowemu z magistrem i 6 lat doswiadczenia + certyfikaty. Tak dlugo jak bedziesz tanszy niz Brytyjczyk to im sie to oplaca. A Brytyjczyk z takim CV
@AnonimoweMirkoWyznania: chcą niby kogoś z 6 latami expa, po to, żeby umawiał audytorów na audyty, patrzył czego brakuje i jak im idzie xD Jak dla mnie to jest jakiś koordynator audytu zewnętrznego, czyli dość słaba praca, bo to taka sekretarka+, ale wymagania oczywiście z d--y, bo osoba z takimi kwalifikacjami pójdzie na audytora wewnętrznego albo kontrolera finansowego, a nie na
Marki, w jakie widełki wynagrodzenia celowalibyście na takie stanowisko? Globalne korpo.
#korposwiat #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60b2b89e34c150000b568d88
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) bo janusz musi kupic sobie nowego camaha ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) (te porhse) ( ͡º ͜ʖ͡º)
( ͡º ͜ʖ͡º)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: instytut danych z d--y?
@AnonimoweMirkoWyznania: chcą niby kogoś z 6 latami expa, po to, żeby umawiał audytorów na audyty, patrzył czego brakuje i jak im idzie xD Jak dla mnie to jest jakiś koordynator audytu zewnętrznego, czyli dość słaba praca, bo to taka sekretarka+, ale wymagania oczywiście z d--y, bo osoba z takimi kwalifikacjami pójdzie na audytora wewnętrznego albo kontrolera finansowego, a nie na