Pijcie ze mną kompot( ͡°͜ʖ͡°) Chciałem przed 30tką kupić sobie Corvette C6 i udało mi się ze sporym zapasem( ͡°͜ʖ͡°) Manual z silnikiem LS2乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Do poklejenia zderzak, dwa błotniki i jest skrzywione koło także źle nie ma.
@Marone29: zawsze w tematach fajnych fur pojawia się "a ja jeżdżę golfem bo zbieram na wkład własny na dom/mam apartament deweloperski/działkę na wsi" - fajnie, ale nikogo to nie obchodzi. Nikt nie kupuje fajnego auta zamiast domu czy mieszkania
@Marone29: Oczywiście, że tak. Ja zamiast kupić mieszkanie to wynajmuje nowe mieszkanie 65m za które musiałbym w tej lokalizacji wyłożyć z 500k, ale ja nie wiąże przyszłości z tym krajem, także wolałem sobie kupić weekendową zabawkę, bo za niedługo i tak stąd uciekam. Przynajmniej mam taki plan. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Atreyu: @Kaneczai: Za dzieciaka podobało mi się kilka samochodów... Citroen CX, pierwszy Espace (serio), Jaguar XJ, Viper. Na razie do 40 udało mi się mieć C5 i Espace IV ¯\_(ツ)_/¯
@Kaneczai: a no chyba ze tak :) nie mniej jednak zabawka fajna :) mialem okazję przez parę tygodni użytkować c4, ale powiem szczerze ze bałem sie bestii szczególnie ze nie byla to moja własność
@Atreyu: nikt tu nie mowil o golfie itd. Kazdy ma inna hierarchię. Ja np. W tym wieku wolalem najpierw ogarnąć sobie dom itd. A na samochod powoli przyjdzie czas :) inna kolejnosc poprostu
@mawojciech: Viper mi się też marzy乁(♥ʖ̯♥)ㄏ tak samo ten stary jak i nowy.. niestety osiągają już chore ceny( ͡°ʖ̯͡°) Corvette C6 to taka namiastka.. mają podobny przód :D
Kazdy ma inna hierarchię. Ja np. W tym wieku wolalem najpierw ogarnąć sobie dom itd. A na samochod powoli przyjdzie czas :) inna kolejnosc poprostu
@Marone29: auto jest zupełnie inną kategorią inwestycji. Dom budujesz na całe życie, lub przynajmniej zazwyczaj tak jest - a w razie czego nie tracisz na sprzedaży. Dom, czy mieszkanie w mieście to też zupełnie inne pieniądze niż 90k na Vette
@Elements: spać a wyspać sie to różnica :) wykąpać sie juz sie nie wykapiesz :)
Poprostu obstawiam ze jest roznica wieku, i moje marzenie o samochodzie jako nastolatek zostalo spełnione :) volvo s60 Potem poszedlem w nieruchonosc :)
@Elements: Spokojnie, przerobiłem już kilka mocnych aut np e46 330cd po chipie, czy Scirocco po modach na ~ 370KM i motocykl( ͡º͜ʖ͡º) Kupiłem to głównie dla dźwięku V8(。◕‿‿◕。) no i dla wyglądu乁(♥ʖ̯♥)ㄏ szczerze nawet jakby to miało połowę tej mocy to by mi starczyło :D
e46 330cd po chipie, czy Scirocco po modach na ~ 370KM
@Kaneczai: A passat b5 90KM? Jeśli nie, to nic nie wiesz o mocnych autach :D No jest to jedno z takich aut za którym dużo osób się obejrzy, tak jak nie widuje na ulicy aut jak maserati, R34 czy właśnie corvette.
@Elements: Ojciec kiedyś miał B5 po lifcie 2.0 w LPG( ͡°͜ʖ͡°) To był wtedy jedyny polift w okolicy.. a później okazało się, że to była przekładka z Anglika i elektronika szwankowała XD
Do poklejenia zderzak, dwa błotniki i jest skrzywione koło także źle nie ma.
#motoryzacja #samochodyzusa #samochody #chwalesie
źródło: comment_1622303067nn1LcyAz0bHHwQCcADT9fh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ile taka przyjemność ze sprowadzeniem?
@Marone29: zawsze w tematach fajnych fur pojawia się "a ja jeżdżę golfem bo zbieram na wkład własny na dom/mam apartament deweloperski/działkę na wsi" - fajnie, ale nikogo to nie obchodzi. Nikt nie kupuje fajnego auta zamiast domu czy mieszkania
Założę się że OP nie jest bezdomny
Kazdy ma inna hierarchię. Ja np. W tym wieku wolalem najpierw ogarnąć sobie dom itd. A na samochod powoli przyjdzie czas :) inna kolejnosc poprostu
@Marone29: auto jest zupełnie inną kategorią inwestycji. Dom budujesz na całe życie, lub przynajmniej zazwyczaj tak jest - a w razie czego nie tracisz na sprzedaży. Dom, czy mieszkanie w mieście to też zupełnie inne pieniądze niż 90k na Vette
Auta ludzie często zmieniają co
@Marone29: Pamiętaj, że możesz spać w samochodzie ale nie możesz ścigać się domem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaneczai: Jaki zadowolony młodzieniaszek. Tylko nie rozbij. ʕ•ᴥ•ʔ
Poprostu obstawiam ze jest roznica wieku, i moje marzenie o samochodzie jako nastolatek zostalo spełnione :) volvo s60
Potem poszedlem w nieruchonosc :)
@Kaneczai: A passat b5 90KM? Jeśli nie, to nic nie wiesz o mocnych autach :D No jest to jedno z takich aut za którym dużo osób się obejrzy, tak jak nie widuje na ulicy aut jak maserati, R34 czy właśnie corvette.