Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Mam o jeden kask za dużo i dlatego robię #rozdajo. Można dostosować, więc nie powinno być problemu z rozmiarem (zdjęcie w komentarzu)
Co trzeba zrobić?
1. Zostawić plusa
2. Napisać w komentarzu co sądzicie o pojazdach elektrycznych
Za tydzień wybiorę jeden komentarz
Gdyby kogoś interesowało to w skrócie poniżej kilka info o rowerze ADO A20 (na stronie czajna pe el znajdziecie pełną recenzję)
Kompaktowy rower elektryczny ze składaną aluminiową konstrukcją amortyzująca wstrząsy i baterią o pojemności 10,4 Ah. Wyposażony jest w 7-biegowe przerzutki Shimano, 3-biegową regulację wspomagania elektrycznego, hamulce tarczowe i 20-calowe koła o szerokości 1.95.
Według producenta jego zasięg pozwala na przejechanie do 45 km w trybie pełni elektrycznym oraz do 80 km ze wspomaganiem. Zastosowany 350 W bezszczotkowy silnik elektryczny może pozwolić na jazdę do 35 km/h (fabrycznie zablokowane do 250W).
Czas ładowania wynosi 4-6 godzin. Sterowany jest za pomocą praktycznego wyświetlacza LCD, który umożliwia monitorowanie i zmianę różnych trybów.
#aliexpress #banggood #rower #rowerelektryczny #czajna #pojazdyelektryczne #zakupyzchin
Komentarz usunięty przez autora
- Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne,
pojazdy elektryczne to przyszłość
Pojazdach elektrycznych sadze ze są super
Serio myślę o motorze elektrycznym i hulajnodze, rower to dla mnie nowość ;p