Wpis z mikrobloga

Czy ja to wszystko dobrze zrozumiałam? Najnowszy idol wykopu, pracownik TVP, niejaki Stanowski zaprosił do studia człowieka z problemem narkotykowym, żeby się z niego ponabijać. Wykop jest tym zachwycony.

To ostatnie mnie nie dziwi, bo pamiętam, jak popularne były tu patostreamy, ale nikomu z dyżurnych prawicowych moralistów nie wpada do głowy, że coś tu jest etycznie nie tak?

#neuropa #4konserwy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy ja to wszystko dobrze zrozumiałam? Najnowszy idol wykopu, pracownik TVP, niejaki Stanowski zaprosił do studia człowieka z problemem narkotykowym, żeby się z niego ponabijać. Wykop jest tym zachwycony.

@Andreth: Źle zrozumiałaś, połowę jego jednego programu transmitują w tvp sport więc ciężko go nazwać ich pracownikiem. A ten narkotykowy koleś sam się rzucał żeby go zaprosił bo chce go wyjaśnić na żywo w sprawie ustawy, która nas opodatkuje na pasożytów.
  • Odpowiedz
A ten narkotykowy koleś sam się rzucał żeby go zaprosił

@PeSS: I co z tego? Nie wiedział, że gość jest narkomanem? Serio?

A że Stanowski ma smykałkę do robienia pieniędzy i wyświetleń to
  • Odpowiedz
@Andreth: A skąd miał wiedzieć? Jedyne co o nim wiedzieliśmy to że pracuje w gazecie i pisze strasznie c-----e wiersze. A że się rzucał i robił z siebie kozaka to dostał na co zasłużył.
U------ś się tych patostreamów jakbyś jebca dostała. Nie masz pojęcia o czym piszesz porównując jedno do drugiego.
Ciskał się że obroni ustawę pasożytniczą i dostał ku temu szansę.

Zresztą po co zadajesz pytanie skoro przychodzisz z
  • Odpowiedz
ale ja na wykopie wchodzą głównie w polecane, więc wiele rzeczy (zapewne na szczęście) mnie omija.

@Andreth: I trafilismy w sedno. Ja przeglądam cały wykop, w tym mikroblog "ogólnospławny" - i nie bez powodu jest to termin z dziedziny kanalizacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Andreth: Stanowski zaprosił gościa, który bronił ustawy reprograficznej i to było w zasadzie jedynym powodem. Nie zaprosił go, żeby się z niego nabijać ale po to, żeby zrobić show z konfrontacji dwóch osób o skrajnie różnych poglądach.

Kapela ośmieszył się sam absurdalnymi tezami, których nie potrafił obronić oraz brakiem szacunku do samego siebie biorąc kasę za udział w programie. No i mimo wszystko Kapela nie jest jakimś menelem tylko pracuje
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Andreth: wy z Kapeli zrobicie zaraz jakiegoś wariata i ćpuna wypierając się go XD. A on po prostu przedstawił wasze postulaty. W upośledzony sposób ale jednak
  • Odpowiedz