chciałbym wykorzystać Google Maps lub inne mapy do wyznaczenia odległości między miejscowościami. Nie chciałbym jednak żeby mi zablokowali konto, bo może łamie to jakiś punkt regulaminu korzystania z usług, a takich kalkulacji muszę wykonać tysiące dla wielu adresów
Możliwe też, że ktoś z Was ma lepszy pomysł na wyznaczenie odległości?
@LazyInitializationException: potrzebuję odległości pomiędzy miejscowościami, która wynika z infrastruktury drogowej, więc współrzędne na niewiele się zdadzą
@czteroch: aby korzystać z Google Maps należy pobrać klucz do API, który jest powiązany z kontem Google. Aby go otrzymać należy też podpiąć kartę debetową do tego konta. Z tego co się dowiedziałem to można zrobić bezpłatnie tysiąc zapytań dziennie.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
Możliwe też, że ktoś z Was ma lepszy pomysł na wyznaczenie odległości?
#google #googlemaps #programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora