Aktywne Wpisy
PinguinStyle +177
Sam pracowałem dużo w kobiecym gronie i nie jedno widziałem:
- pomimo posiadania męża i dziecka mówienie koleżankom w pracy o miłości swojego życia, który był alkoholikiem i się zachlał na śmierć po 30tce
- śmianie się z facetów na portalu sympatia
- posiadanie chłopaka co jest programistą zarabiającym 20k, a jednocześnie śmianie się z niego, że wygląda jak kuc, i nie wiem czemu z nim jestem
- a skoro jesteśmy przy programistach - kolejna też
- pomimo posiadania męża i dziecka mówienie koleżankom w pracy o miłości swojego życia, który był alkoholikiem i się zachlał na śmierć po 30tce
- śmianie się z facetów na portalu sympatia
- posiadanie chłopaka co jest programistą zarabiającym 20k, a jednocześnie śmianie się z niego, że wygląda jak kuc, i nie wiem czemu z nim jestem
- a skoro jesteśmy przy programistach - kolejna też
Leithain +30
#gielda
Mówili "mordo, po prostu wrzuć w ETFy, a nie tam pojedyńcze akcje".
Na akcjach wciąż lekki plus.
ETFy:
Mówili "mordo, po prostu wrzuć w ETFy, a nie tam pojedyńcze akcje".
Na akcjach wciąż lekki plus.
ETFy:
@girlsjustwannahavefun: nie, żeby się Żukowska nawet doczepiła, o c--j wam chodzi co moment z tą prawicą? Tak bardzo was piecze, że wasza inteligencja z lewicy kompromituje się co 5 minut? XD
@girlsjustwannahavefun: Przecież nie chodzi o żadne sutki, tylko durną potrzebę atencji i jeszcze durniejszą formę protestu. Nie czujesz obrzydzenia, że laska wykorzystuje prawdziwy dramat Białorusinów, do autopromocji?
@girlsjustwannahavefun Kolega nie pytał Cię czy brzydzą Cię jej p----i. Pytał Cię czy nie brzydzi Cię szczucie cycem w kontekście powagi tematu.
Co to za argument, że większość kobiet je posiada? Penisy też większość mężczyzn posiada, ale żadne cywilizowane społeczeństwo tego tematu taboo nie zniosło. Nagość kobiety pobudza najniższe instynkty u wielu mężczyzn, co jest zwyczajnie nietaktowne. Co to ma do rzeczy, że
Objęcie mandatu poselskiego to przywileje ale i ogromna odpowiedzialność. Na jej rękach lub teraz w sumie piersiach jest opinia partii jaką reprezentuje.
Wynik eksperymentu - zwykli ludzie mogą stać się agresywni, beka z tej baby xD