Aktywne Wpisy
Kam_sekwaw +1875
exystexys +28
Prawda jest taka, że większość kobiet najbardziej lubi atletyczny typ sylwetki. Robiąc z siebie koksa/kulturystę, zmniejszasz swoją atrakcyjność dla przeciętnej kobiety. Dlatego nie rozumiem gdy ktoś gada, że chodzi na siłownię dla dziewczyn.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #takaprawda
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #takaprawda
Czy wy też macie od jakiegoś czasu problem z tytoniem który praktycznie po każdym użyciu przykleja się do podgrzewacza ? Mowa o takich długich włóknach które po wyjęciu zostają w środku. Za każdym razem jak zostają to już w połowie papierosa zaczyna on źle smakować. Myślałem że to wina grzałki i przez ostatnie pół roku wróciłem do zwykłych papierosów bo niedało się tego palić. Ostatnio kupiłem nowe urządzenie bo dostałem zniżkę i po 3 użyciach pojawił się ten sam problem więc wygląda że nie jest to wina konkretnego urządzenia. Rolowanie i wbijanie na już podgrzaną grzałkę nic nie zmienia. Iqosa palę już 4 lata i problem pojawił się dopiero jesienią zeszłego roku
Komentarz usunięty przez moderatora