Aktywne Wpisy
snorli12 +73
Mam pytanie do osób co chodziły do #licbaza #studbaza w latach 90tych i na początku 2000s
Wtedy też młodzież się tak ubierała? Czy to całkiem nowy styl? Bo mi się wydaje, że wtedy też była taka moda. Ktoś wytłumaczy skąd to się wzięło? Bo jakby ktoś się tak ubrał w 2014 roku uznaliby go za bezdomnego albo za lumpa
Mam wrażenie, że to się zaczęło jakoś w 2020 roku
#pytanie #pytaniedoeksperta #
Wtedy też młodzież się tak ubierała? Czy to całkiem nowy styl? Bo mi się wydaje, że wtedy też była taka moda. Ktoś wytłumaczy skąd to się wzięło? Bo jakby ktoś się tak ubrał w 2014 roku uznaliby go za bezdomnego albo za lumpa
Mam wrażenie, że to się zaczęło jakoś w 2020 roku
#pytanie #pytaniedoeksperta #
Kopyto96 +616
Dlaczego w Polsce kebab jest droższy niż w Niemczech?
Dlaczego w Polsce espresso koszutje więcej niż we Włoszech?
Dlaczego w Polsce zapłacimy za ramen więcej niż w Japonii?
Dlaczego ceny nieruchomości są często droższe niż na zachodzie?
Dlaczego w Polsce burger nie jest tańszy niż w USA?
Dlaczego wakacje w polskich kurortach są droższe niż w Hiszpańskich? XDDD (odlicz lot i policz all inclusive w Hiszpanii versus we Władysławowie w 3/4 gwiazdkowym
Dlaczego w Polsce espresso koszutje więcej niż we Włoszech?
Dlaczego w Polsce zapłacimy za ramen więcej niż w Japonii?
Dlaczego ceny nieruchomości są często droższe niż na zachodzie?
Dlaczego w Polsce burger nie jest tańszy niż w USA?
Dlaczego wakacje w polskich kurortach są droższe niż w Hiszpańskich? XDDD (odlicz lot i policz all inclusive w Hiszpanii versus we Władysławowie w 3/4 gwiazdkowym
Tez macie wrazenie, ze większość kobiet to straszne nudziary i może przez pierwsze kilka tygodni jest fajnie i namiętnie. Potem je boli głowa, są zestresowane, zmęczone, ledwo miały okres, są ledwo przed okresem, w trakcie okresu, muszą wcześnie wstać, po prostu nie mają ochoty i wiele innych wymówek. A ty zastanawiasz się co z tobą nie tak i pogrążasz się w jeszcze większych kompleksach, bo może po konarze jakiegoś chada by skakały aż miło. Już lepiej w ogóle nie uprawiać seksu niż mieć go raz w miesiącu, bo 90% czasu chodzisz sfrustrowany i nie wiesz czy zwalić czy może dziś to ten dzień. Pomijam, że większość wymaga tego by inicjatywa była w 100% ze strony mężczyzny, przez co po jakimś czasie nie dość że czujesz się jak nieatrakcyjne gówno to jeszcze masz wrażenie, że seks w ogóle jej nie sprawia przyjemności, bo o niego nie zabiega nawet gdy teoretycznie ma ochotę....................?
#seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60aed40931a2c7000b20caa5
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania:
Nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: nie możesz se zwalić, a potem jeszcze poruchać?
Wszystko sprowadza się do tego jak bardzo pociąga Cię partner.
Oczywiście może się zdarzyć że
Komentarz usunięty przez autora
Niestety taka moda, ze związki są do pierwszego większego kryzysu :/
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua