Wpis z mikrobloga

Chcę wejść na GPW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
20 tyś PLN na inwestycję, nagońcie mnie na coś, tylko proszę, żeby to były interesujące spółki bo i tak zrobię reserach każdej. W co tam inwestujecie?
#gielda #polska #gpw #wig20
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Overrr: słyszałem, widziałem - wygląda ciekawie, niby na wykresie dość wysoko, ale nadal jak na spółkę technologiczną bardzo niedowartościowane. przyjrzę się później bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GlenGlen12: nie za dobry moment na wigusia, dużo spolek juz wróciło do normy. Ja trzymam Jsw do końca roku ale kupowalem za 13, teraz musiałbym się zastanowic. Obserwowalem z polskiej gieldy PHN i PGNiG ale juz urus więc ogolnje bym czekal na jakies promocje.
  • Odpowiedz
@onionspirit: asbis mam, faktycznie jest wysoko i tutaj aby wejść to oczekiwałbym jakiejś korekty, która by sie przydała, myślę, że defensywnie lepiej wejść w Asseco, co do Torpolu to liczę że będzie rosło pod transformacje z Uni Europejskiej (polski nowy ład) - głównie z perspektywy tego, że to nie truje środowiska, że kolej ma być rozwijana, a Torpol robi tory. Mam to i dokupuje w dołkach, nie martwie się tym
  • Odpowiedz
@GlenGlen12: Banki. Trochę już pozno, ale będzie p-----------e jak stopy podniosą. Ja na bananie siedzę od roku na aliorze głównie oraz na pko i Orlenie. Niestety za wcześnie sprzedałem taurona, ale teraz już bym nie wsiadał.
  • Odpowiedz