Wpis z mikrobloga

Witam koneserów :D

Panie i Panowie, krótka piłka.

Czy kupować Bentleya Absolute w ciemno czy raczej zawsze się lepiej przejść do jakiegoś Douglasa i skorzystać.

Widzę mega pozytywne opinie, więc w sumie bym zaryzykował, ale jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o perfumy - jedyne moje doświadczenie to kupno Hermès Terre d’Hermès rok temu i nie żałuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale może pora dać #!$%@? miodu i kupić coś innego.

#perfumy
  • 11
@MightandMagic: Z tego co czytam to bentley absolute to podobny zapach co bentley for men intense od któego zacząłem swoją przygode z perfumami i był to blind buy i jestem bardzo zadowolony. Jeśli chodzi o kupowanie w ciemno to kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Odradzałbym natomiast kupowanie w ciemno droższych zapachów.
@MightandMagic: przetestowałem w curve perfum zarówno mainstreamowych jak i niszy i benek absolutny jest dla mnie jednym z ulubionych. Też jednak moja kobita za nim nie przepada ( ͡° ʖ̯ ͡°). Jak przypasowal Ci terre de hermes, który nie jest jakimś mainstreamowym przyjemniaczkiem, to bentley mógłby też wstrzelić się w gust. Za niewiele ponad stówkę no to mordo, komu nie żal