Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +15
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

aleksc 0
Myję okulary a potem wycieram szmatką do okularów i pełno smug. Czy myjka do okularów jest dobra, bo zastanawiam się czy przy wycieraniu znów nie bedzie smug?
#okulary
#okulary
źródło: Profesjonalna-myjka-ultradzwiekowa-do-okularow-bizuterii-ULTRASONIC-0-6L
Pobierz

To chyba jedna z moich ulubionych tras. Co prawda bardziej nadawałby się do niej jakiś gravel, bo nawet droga prowadząca przez las jest dość mocno ubita i spokojnie można osiągać całkiem fajne prędkości. Jeśli jest tu ktoś z #gizycko czy #wydminy to polecam bardzo. Nie ma może jakiś spektakularnych widoków, ale przyjemnie się tu jeździ.
#rower #mazury #mtb
źródło: comment_1621886436Zch23goNIITcbSIjIpxuvb.jpg
Pobierzźródło: comment_16218868609C735aFUxEQlyS6E9mtj0m.jpg
PobierzKręcę co jakiś czas w tamtych okolicach i zawsze mam uciesz jak przejeżdżam przez Pozezdrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@elmo141: Strava mówi, że 66 kilometrów.