Aktywne Wpisy
Kagernak +326
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
polock +166
Ploty łącznie ~2600
Expected time to win 9 days
XCH = 2
Tak więc udało się. Chyba muszę oficjalnie opuścić Klub 0XCH - po ponad 20 dniach farmienia i po ponad 15 dniach utrzymywania ETW na poziomie poniżej 10 dni - wpadł pierwszy blok
Szkoda tylko że kurs spadł - na ratę na lambo chyba nie wystarczy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@artur7177 @puexam
#chia #0xchclub
W końcu!!!
Cały weekend chlałem, dopiero dzisiaj rano jako taki zajrzałem do komputera z farmieniem - no i bang, jest blok.
Wniosek - lepiej chlać.
@tomeks85: dla pewności to lepiej chlać cały weekend
@Pienio69: ale za to ze 30TB możesz sobie dokupić ;)
@hellfirehe: to akurat zapas na jeden dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@artur7177: W nastepny weekend będe chlał za to co zarobiłem
53 płoty na koncie... #wierzewcuda
@MikeOctane: byli tacy, co przy takim estymowanym czasie na wygraną wrzucali tutaj screenshoty z wygraną
Kwestia farta - u mnie wpadło w czasie prawie 2x ETW, u innych wpadało dużo poniżej tego czasu