Aktywne Wpisy

MiszczJoda +1010
Mirabelki i Mireczki, pijcie ze mno kompot! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
A z jakiej okazji zapytacie?
Jeśli stoicie to lepiej usiądźcie, a jak siedzicie to trzymajcie się mocno bo nie uwierzycie jak
źródło: 20250119_125717
Pobierz
#6poziomraka
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
Juz w #szczecin.
Rana bardzo dobrze sie goi. Szwy do usuniecia za jakies 5-10 dni. Jak nie jestem zmeczony, to gadka idzie żwawo. Podejrzewam, ze to trochę potrwa (tak tez twierdzą lekarze). Najwazniejszy jest wypoczynek, no i moze pozniej jakas opieka logopedyczna.
źródło: 1000011375
Pobierz

Urodzone, czyli nie było aborcji, ochrzczone, czyli życie poczęte zachowane, a teraz niech giną
#bekazkatoli #bekazpisu #medycyna
źródło: comment_1621837264UsqhaIyOa2iTazKskA1C68.jpg
Pobierz@nofink: Niedzielski - prawicowiec. Krótki a dobry dowcip. Gratuluję.
tego Czaskoskiego, z którego drużyny ekspertem od opieki zdrowotnej był pan Arłukowicz, znany m.in. z kilkukrotnych cięć wydatków na onkologię za swojej kadencji? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ten sam, który chyba po dziś dzień uważany jest za najgorszego MS w historii? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Świetna alternatywa, milordzie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Plus mówiłem że trzeba było głosować na Trzaska to może by zawetował. Niech się
źródło: comment_16218586022RrWh9XipYUeic3DvM2t3V.jpg
Pobierzhttps://wiadomosci.wp.pl/polak-w-spiaczce-w-anglii-interweniuje-wiceminister-sprawiedliwosci-6601108537236352a
@OddajButa123: Jakie populizmy? Takie jak brak progresji podatkowej czy niska składka zdrowotna?
Powtarzacie sprzeczne z rzeczywistością zaklęcia.
Komentarz usunięty przez autora
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27115491,niedzielski-o-wycofaniu-leku-dla-pacjentek-onkologicznych-dotyczy.html#do_w=46&do_v=142&do_st=RS&do_sid=288&do_a=288&s=BoxNewsImg1
Ale kilka razy wiecej, bo 80 mozliwych zgonow na raka to luzik, za malo medialne i firmy farmaceutyczne zarobia mniej niz na szczepioneczkach.