Aktywne Wpisy
Enxixgebjxix +241
#!$%@? ludzie w robocie od rana cisną mnie od jakiegoś dziwaka. Był temat włosów, no i laski się smiały że faceci to nawet tyłka nie golą, no faceci zaczęli się wypowiadać że golą hehe itp.
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
Jesli sie zastanawiacie czy prawidlowo przyjmujecie klientow w burdelu to tutaj jak robi to jakas wariatka w uk
#koronawirus
@wladyslaw-krakowski: widać, że ludzi inteligentnych jesteś w stanie spotkać jedynie w telewizorze który tak dumnie wyłączyłeś by siedzieć w tej swojej śmiesznie żenującej bańce informacyjnej, którą piszą idioci dla innych idiotów. Pewnie myślenie włączyłeś na wczesnym etapie szkoły podstawowej i zauważyłeś, że nie ma co się uczyć bo w
Komentarz usunięty przez autora
co ma ten biedny stary zieba do szczepien? przeciez on juz od dawna nie istnieje w internecie
@Pivoo: SMIESZNY MEM XD przeciez ten template to taki rak że #!$%@?, już bez znaczenia co jest na nim napisane. Nawet nie wspomnę że ten mem jak wszystko inne w wykonaniu prawaków, ukradniety z chanów i przetłumaczony.
Sytuacja taka jak z "honk honk", który został
Ja - jestem dość głupi - jestem ekspertem w programowaniu, aplikacjach internetowych, grach komputerowych. Tutaj, mogę się wypowiadać nad rozwiązaniami, czy są dobre czy nie.
Natomiast rzeczy jak szczepionka zostawiam ludziom, co się na nich znają, tam są eksperci od znania się od tego, więc im
@venividi: Nie chce mi się, mam #!$%@?.
Ale ja nie potrzebuje szczepionki, bo przechorowałem łagodnie tak jak kilkadziesiąt osób z mojego otoczenia, czemu mam MUSIEĆ ją mieć. Ja nie chcę od ciebie
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale beka xD. Wiesz czemu? Bo oryginał to rzeczywistość, a ta przeróbka to wasze urojenia.
I nie zmienią tego żadne wasze marne próby odwrócenia sytuacji i przypisania WASZYCH zachowań nam.
@wladyslaw-krakowski: Ale jak wy sie posuwacie do żenady z testami analnymi to już jest wszystko w porządeczku?
@wladyslaw-krakowski: >
Ponieważ możesz zarazić kogoś, kto łagodnie nie przechoruje.