Wpis z mikrobloga

Ile masz latek? 3? Naukowcy pracują dla idei? Czy może dla pieniążków i dobrobytu rodziny, jak każdy z nas? Sam się lecz.

@wladyslaw-krakowski: widać, że ludzi inteligentnych jesteś w stanie spotkać jedynie w telewizorze który tak dumnie wyłączyłeś by siedzieć w tej swojej śmiesznie żenującej bańce informacyjnej, którą piszą idioci dla innych idiotów. Pewnie myślenie włączyłeś na wczesnym etapie szkoły podstawowej i zauważyłeś, że nie ma co się uczyć bo w
W sumie to jest standardowa technika lewaków. Powstaje śmieszny mem zrobiony przez prawicowych trolli, lewaki dostają bólu dupy, biorą mema i wstawiają swój mało śmieszny tekst

@Pivoo: SMIESZNY MEM XD przeciez ten template to taki rak że #!$%@?, już bez znaczenia co jest na nim napisane. Nawet nie wspomnę że ten mem jak wszystko inne w wykonaniu prawaków, ukradniety z chanów i przetłumaczony.

Sytuacja taka jak z "honk honk", który został
@wladyslaw-krakowski: Podziwiam że tak na wszystko masz czas, być we wszystkim ekspertem. Dziwi mnie fakt, że masz z taką ogarniętą banią czas na taki wypok.
Ja - jestem dość głupi - jestem ekspertem w programowaniu, aplikacjach internetowych, grach komputerowych. Tutaj, mogę się wypowiadać nad rozwiązaniami, czy są dobre czy nie.
Natomiast rzeczy jak szczepionka zostawiam ludziom, co się na nich znają, tam są eksperci od znania się od tego, więc im
A co do bólu dupy, to lepiej przegladnij nitkę i poczytaj komentarze Twojego kolegi, który złapał już takiego #!$%@? że odpisuje na bieżąco każdemu trollowi od kilku godzin.

@venividi: Nie chce mi się, mam #!$%@?.
@Sarseth:

Natomiast rzeczy jak szczepionka zostawiam ludziom, co się na nich znają, tam są eksperci od znania się od tego, więc im ufam. Tak jak - podejrzewam - są tam ludzie co ufają takim jak ja, jeśli chodzi o aplikacje, bo się nie znają na tym.

Ale ja nie potrzebuje szczepionki, bo przechorowałem łagodnie tak jak kilkadziesiąt osób z mojego otoczenia, czemu mam MUSIEĆ ją mieć. Ja nie chcę od ciebie