@AnonimoweMirkoWyznania: widzialem ostatnio podobny post. szczerze, nie pozostaje ci nic innego, jak od niego odejsc. gosc jest uzalezniony od baki, swiata poza nia nie widzi, zeruje na tobie, a ty sie jeszcze zastanawiasz?
Nie wiem, co robić. Za każdym razem, kiedy mówię o problemach, czekam, że coś zrobi, coś zmieni, ale nic się nie zmienia. Proponowałam mu przerwę w naszym związku, ale on zaczyna zachowywać się agresywnie, potem płacze i zaczyna grać na emocjach, a ja za każdym razem wierzę, że coś się zmieni. Nie żądam od niego pieniędzy, chcę tylko żeby się stał niezależny ode mnie, od rodziców i zaczął się rozwijać. Już nie
@AnonimoweMirkoWyznania: jak dla mnie to jest ultimatum - rzuca trawkę i się ogarnia albo koniec. Jak dalej będzie palił, to niestety, ale do widzenia. Bo sobie życie zmarnujesz
@AnonimoweMirkoWyznania: O dziewczyno... pomyśl o przyszłości. Chcesz budować życie z kimś, kto bardziej ceni jaranie od Twojego szczęścia? Wiem, że przez uczucia i przyzwyczajenie taka decyzja nie może być łatwa, ale powinnaś postawić mu ultimatum. Jeśli nie zerwie z zielskiem, pomimo Twojej pomocy, to wiesz, co robić. Nie daj sobą manipulować. Trzymam za Ciebie kciuki :)
@AnonimoweMirkoWyznania: Wyobraź sobie, że gość jest w ten sam sposób uzależniony od gorzały. Co robisz? Masz bakumana słabej głowy, nic z tego nie będzie.
@AnonimoweMirkoWyznania weź to sobie przeczytaj na głos i się zastanów nad tym. stać cię na kogoś lepszego, stać cię na zamieszkanie samej, stać cię na to aby w końcu zadbać o siebie. Walcz o szczęście ale bez niego ;)
@AnonimoweMirkoWyznania: nie wiesz co robić ? nogi za pas i w las. Uciekaj dziewczyno on nigdy się nie zmieni i zawsze będziesz z dzieckiem palącym trawę a z czasem coś więcej.
@AnonimoweMirkoWyznania: nie warto być z ćpunem, odejdź od niego, chłop jest zamulonym jaraczem, rozumiem gdyby chociaż pracował albo brał na serio te studia, ale widocznie ma to w dupie
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
otóż jestes i bedziesz tak dlugo jak tylko z nim zostaniesz
na dobre wam wyjdzie zakończyć ten związek, i tobie i jemu. Terapia szokowa to czasem jedyne rozwiazanie.
@AnonimoweMirkoWyznania: Jesteście z Podlasia?
Sprzedaj mu lepe na pysk, niech się ogarnie