Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +108
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

The Medium to z pewnością najambitniejszy do tej pory produkt stworzony przez krakowskie studio Bloober Team. Dojrzała i niebanalna historia została tutaj połączona z innowacyjną technologią oraz z oryginalnym pomysłem na rozgrywkę. Efektem tego jest dzieło, mogące z pewnością zachwycić fanów wszelkiego rodzaju horrorów lub osoby poszukujące nieoczywistych produkcji. The Medium stanowi również kolejny pokaz siły abonamentu Game Pass. Tytuł ten bowiem od momentu swojej premiery jest dostępny za darmo dla jego posiadaczy. Fakt ten wraz z brakiem dostępności gry na PlayStation pokazuje, że podczas trwania obecnej generacji konsol Microsoft zamierza skuteczniej walczyć o uwagę graczy.
Recenzja gry The Medium
#gry #pcmasterrace #xbox #xboxseriesx #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_16217626568CCevdJ2Y6YRDZgUzFsbu4.jpg
Pobierz