Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +339
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
amozetoostatniraz +238
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
#ufo
https://www.youtube.com/watch?v=VxgTqGRs6eY
https://www.youtube.com/watch?v=-r2oaQWmqkk
nie, a po co mu takie dokumenty?
wyżej dałem linki do jego filmów z yt
@PanKompromitacja:
jestem pewien, że żadni najlepiej wykształceni ludzie na świecie nie marnowali czasu na te śmieszne nagrania
jaki mają interes? ten gość z 60minutes już występuje w niezliczonych wywiadach na których zarabia pieniądze
oswajanie społeczenstwa? po co? co ma to niby dać?
Może dlatego chcą oswajać ludzkość z takim czymś, bo to będzie następna cezura dla ludzkości? Przecież fakt istnienia cywilizacji bardziej rozwiniętych technologicznie od nas zmieni kompletnie bieg
jak to nie potrafimy wytłumaczyc? widziales filmiki, ktore wyslalem wyzej? poza tym on nie mowi ze to kosmici
Jeśli uważasz, że
ale po co mu te dokumenty? przecież bez nich bardzo dobrze wszystko wyjasnia, najwazniejsi ludzie w panstwie nie zajmują sie jakimiś żałosnymi filmikami,
Nie ma to żadnego znaczenia czy te nagrania są w świetnej jakości czy słabej. Liczy się to, ze wiele autorytetow z tej
prezydent pełni głównie reprezentatywną formę (w USA troche wiecej), dlaczego ma mnie obchodzic co powie w takim temacie? jesli wypowiadał by sie na temat polityki zagranicznej usa to pewnie bym miałoby to znaczenie
nie wiem jaki ma miec w tym interes, pewnie żadny
po raz kolejny xd, "samo USA" co o w ogole znaczy? pokaż mi opinie profesora aeronautyki z MIT, albo artykuł naukowy z renomowanego czasopisma, wiesz dlaczego nie znajdziesz
Sam nie jesteś sceptyczny wobec swojego stanowiska?
błagam pokaż mi opracowania naukowe, a nie, bo takich nie znajdziesz
jeszcze kilka miesiecy i o tym wszystkim zapomnicie i nie bedzie ufo xd