Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +19
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat #ppbit #kryzysit #scrum #scrummaster
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wrócicie do Skyrim ?
Komentarz usunięty przez moderatora
Zbliżamy się do Morrowindu... Jeszcze ze dwa DLCki... ;]
@ufos: A jak tam Dawnguard i Hearthfires ?
Dawnguard jest fabularnie głupi jak połowa mojej czarnolisto. Ale fakt, fajnie się walczy i w ogóle... Tylko taka mnie naszła myśl, że trudno jest po prostu stać się wampirem, gdy się zbawiło świat... :
Hearthfires już jest.
A mody cały czas na propsie. Teraz Monster Wars ogarniam. :D
Dokładnie moje odczucia. Sandboxy Bethesdy uznaję za symulatory świata z dorzuconą na siłę "fabułą". ;D
Czy używasz z dodatków jakichś filtrów ENB ?
Ja akurat dorzuciłem jakieś dwa spore z questami nieoficjalnymi, zapowiadają się świetnie. :]