Wpis z mikrobloga

@pianinka: Często nie jestem ale w głowie siedzi że powinienem więc jest łatwiej :D Im człowiek starszy tym więcej przeżył, jest bardziej doświadczony i w teori mądrzejszy. No nie powiesz mi że zwykła 18latka wie więcej od 40 latka.
Poza tym po prostu lubię młodsze, nawet o dzień. Może i trochę wybrzydzam ale każdy trochę wybrzydza :D
ototo :D Jak zniknie moje konto to znaczy że kogoś znalazłem i zacieram ślady xD Na wykopie pokazuje swoją mroczną stronę, którą kryje przed światem w obawie przed jego zniszczeniem xD Także jeśli zobaczysz "użytkownik usunął to konto" to znacze że kogoś znalazłem, mam nadzieje że kogoś fajnego :D

@Niebadzlosiem: A z drugiej strony... Jeśli chcemy związać się z kimś na stałe i na serio to te nasze #!$%@?ństwa wyjdą prędzej
@Niebadzlosiem: Ano taki scenariusz jak piszesz to idealna historia. Po prostu chciałam zwrócić uwagę na to że presja stabilizacji po pewnym czasie nie bierze się znikąd. No właśnie, po jakim czasie? Ile kobieta może przejść takich wspaniałych związków aby ten ostatni, z potencjalnym ojcem dzieci, również był udany i poprzedzony podróżami i sielanką? Jak dziewczyna na wstępie informuje że docelowo chce znaleźć męża z którym założy później rodzinę, to przecież jest
@choochoomotherfucker: -1+5 =4 na plusie :P Więc nie :P To po prostu mały minus.
Tak samo nie kręcą mnie blondynki ale jakbym znalazł ideał ale blondynkę to też bym brał :)
@pregunta: Moje wpisy to są takie myśli które nawet w kiblu nie mają swojego miejsca, z nikim się nimi nie dzielisz, z nikim ich nie robisz szambo totalne. Jak Dumbledore miał myśloodsiewnie do wspomień tak jak mam wykop jako
Więc może jak się spotka kogoś spoko z kim się wiąże przyszłość trzeba mu/jej pokazać te swoje żenujące wpisy i komentarze, żeby wiedział/ wiedziała na co się pisze. :D

@pregunta: Najgorzej to jak się było w podbazie/gimbazie gdy hitem były internetowe quizy typu "o mnie" albo "złote myśli", albo początki fotka.pl i nasza-klasa, wtedy żenujący kontent jest nieusuwalny. Jednak przydałoby się prawo do usuwania historii jako podstawowe prawo człowieka :D
Ja szukam dziewczyny na stałe z którą przynajmniej przez parę lat popodruzujemy, podoświadczamy świata, poszalejemy razem potem powoli można myśleć o stabilizacji.

@Niebadzlosiem: Dlaczego dla wszystkich stabilizacja=bachory?

Dla mnie stabilizacja to dobra sytuacja zawodowa, przyzwoite dochody, zakup nieruchomości w której chcę docelowo mieszkać i wolny czas właśnie na to, by podróżować czy robić inne rzeczy, o których zawsze myślałam (a nie robić dzieci).
@StukilowaRurzowa: Stabilizację o której piszesz można osiągnąć i się nią cieszyć również w pojedynkę a stabilizacja w kontekście zakładania rodziny zakłada jednak czyjś współudział, najlepiej nieprzymuszony i dobrowolny