Aktywne Wpisy
farbowanylisek +131
Jest na Mirko ktoś komu przeszkadza ta kładka na Wiśle w #warszawa i chciałby uzasadnić dlaczego? xD
xionacz +381
Zawsze gdy przypomina mi się ta historia to strasznie żal mi tego kierowcy który został skazany na 16 lat więzienia. Rozstrzygnięcie nie jest na szczęście prawomocne.
Spanikował bo patologia z obrzeżnych miast (Chorzów, Bytom, Świętochłowice, Sosnowiec) robi jak co weekend z Katowic oborę bo nie są u siebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#katowice #patologiazewsi
Spanikował bo patologia z obrzeżnych miast (Chorzów, Bytom, Świętochłowice, Sosnowiec) robi jak co weekend z Katowic oborę bo nie są u siebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#katowice #patologiazewsi
Mam umowe o prace i 3-miesięczny okres wypowiedzenia. Chciałbym zmienić pracę ale przejść na kontrakt B2B do innej firmy. To oznacza, że wtedy musiałbym czekać pewnie 12 miesięcy na zdolność kredytową. Ale czy mogę złożyć wypowiedzenie i wtedy wystąpić o kredyt czy lepiej się pospieszyć i najpierw złożyć wniosek o kredyt?
#kredythipoteczny #kredyt #nieruchomosci
Jeśli przechodzisz na b2b w tej samej branży/stanowisku to być może można policzyć to jako ciągłość zatrudnienia.
W razie czego mam bardzo dobrego doradce kredytowego z którym współpracuje na co dzień - jakbyś chciał z kimś przegadać cały temat.
Lub na mirko działa @kozerus i @marcpol