Wpis z mikrobloga

A najbardziej mnie rozwalilo, jak sajmon na koncu przytulal kamila. Caly czas na niego gadał za plecami, a teraz nagle najlepsza mordeczka xD

#hotelparadise
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amikamamy: Moje odczucia muszą w tym wypadku być mega subiektywne, ale Sid to dla mnie najjadowitsza poostać, przy niej Olka z całym w----------m asortymentem sapania, jąkania, docinania i rozkazywania wydaje się sympatyczną koleżanką. Nie trawie Sida, za jej dwulicowośc, kombinatorstwo, cwaniactwo i granie pod publiczke. Ha Tfu
  • Odpowiedz
@Catastroish: w punkt, bo jak się ogląda Live to cały czas Sid nakręcała afery ,prowokowała i to PatOla była pod jej ,,władzą'' bez swojego zdania ,Ola jej tylko przytakiwała ,robiła jak jej Sid kazała ,praktycznie tam Sid się bali i tańczyli jak ona zagrała ,to było dziwne ,serio
  • Odpowiedz
@Catastroish: Sid chyba jednak miała jakieś ,,plecy'' tam ,bo zawsze na luziku , cokolwiek było czy miała parę czy nie to luzik , o ile na odcinkach montaż różnie ją pokazywał ją na Live było widać bardzo że ma rajskie w dopie i nie raz do Oli mówiła spoko będzie dobrze ,a Oli zrobiła najgorszą żmiję która wręcz ją terroryzowała ,biedna Sid nie miała wyjścia i tańczyła jak jej kazała
  • Odpowiedz
@Amikamamy: No +1. Żeby nie mieć żadnego stresu, żadnej niepweności? No każdy czuje jakiś stres w sytuacji na którą nie ma wpływu, a ona na lajcie zawsze podchodziła do sprawy. Więc gdyby nawet miała zapewniony jakiś etap w programie, tym bardziej wredne i paskudne wydaje się mi jej podejście do całej gry
  • Odpowiedz
@Catastroish: to fakt , ale że to tępa dzida kochająca intrygi to jazgotała knuła myśląc że jest spryciulą ,że tego nie pokażą ,i nie pokazali wiele z tego jak knuła , ale na Live nic nie ginie ,no prawie nic
  • Odpowiedz