Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
Odkąd pamiętam, największą kością niezgody zawsze była sprawa #aborcja głównie z powodu niezrozumienia idei kolibrowej. Ostatnie miesiące wydawały się trudne dla środowiska ponieważ informacja ideowa musiała dotrzeć do wszystkich kuców, i co?
I efekt jest dużo lepszy. Przez aborcję w końcu na wielkie wody d***kracji wchodzi idea prawdziwie konserwatywno-liberalna gdzie wolność jest utożsamiana z odpowiedzialnością a nie z utylitarystycznym potworkiem który reprezentują błądzący liberałowie.
Myślę, że lepszego lata nie można było sobie wymarzyć. Teraz jeszcze potrzeba wysokiego wyniku #braun w wyborach i jest git.
#4konserwy #neuropa #polityka #wybory @div037 naprawdę robicie kawał tytanicznej roboty dla idei ko-librowej.
A poza tym uważam, że unia europejska powinna zostać zniszczona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Khaine: o patrzcie, mamy tutaj specjalistę który koncesjonuje środowisko ko-librowe xD
W sumie wizje konfy to absolutny terror jakiejs policji obyczajowej(ultrakonserwatywnej). Takie calkowite zaprzeczenie wolnosci.
@Aster1981: taguj #urojenialewakoidalne bo nie wiem czy na serio czy trollujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)