Wpis z mikrobloga

Patrząc na ostatnie wyniki #konfederacja nie mogę się nadziwić jak duży prezent zrobiła pisowska bolszewia kolibrowemu środowisku.

Odkąd pamiętam, największą kością niezgody zawsze była sprawa #aborcja głównie z powodu niezrozumienia idei kolibrowej. Ostatnie miesiące wydawały się trudne dla środowiska ponieważ informacja ideowa musiała dotrzeć do wszystkich kuców, i co?

I efekt jest dużo lepszy. Przez aborcję w końcu na wielkie wody d***kracji wchodzi idea prawdziwie konserwatywno-liberalna gdzie wolność jest utożsamiana z odpowiedzialnością a nie z utylitarystycznym potworkiem który reprezentują błądzący liberałowie.

Myślę, że lepszego lata nie można było sobie wymarzyć. Teraz jeszcze potrzeba wysokiego wyniku #braun w wyborach i jest git.

#4konserwy #neuropa #polityka #wybory @div037 naprawdę robicie kawał tytanicznej roboty dla idei ko-librowej.

A poza tym uważam, że unia europejska powinna zostać zniszczona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
qluch - Patrząc na ostatnie wyniki #konfederacja nie mogę się nadziwić jak duży preze...

źródło: comment_1621529636jbtseocIekGZlyV66UUevu.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Z Konfy są takie kolibry jak z Razem skandynawscy socjaldemokraci xD

@Khaine: o patrzcie, mamy tutaj specjalistę który koncesjonuje środowisko ko-librowe xD
  • Odpowiedz
@qluch: tyle ze to nie wolnosc a zamordyzm i przesladowanie i sciganie (gdyby weszly wizje konserwatystow) kobiet jak i pomagajacych im partnerow.
W sumie wizje konfy to absolutny terror jakiejs policji obyczajowej(ultrakonserwatywnej). Takie calkowite zaprzeczenie wolnosci.
  • Odpowiedz