Wpis z mikrobloga

@Kanterek: dobrze się zastanowić co ty od tej gry chcesz. Jeśli zapchany server z nadmiarem ludzi jakim jest antica odpowiada twojej wizji to spoko. Sporo osób wraca o latach wbić jajka upragniony lvl albo osiągnąć jakiś milestone którego w młodości nie dawał rady. Jeśli tak jest i u Ciebie poważnie zastanów się nad innym serverem. Kup z 1000 TC na start to powinno wystarczyć na wszystkie wydatki do momentu aż
  • Odpowiedz
Na swoje tibijskie @Kanterek: przygody pewnie. Co do zarabiania na życie, jasne da się ale to długa kilkuletnia droga albo kupno ludzików i siedzenie nim po x godzin na nie do końca ciekawym respie po pieniądze z których było by pewnie ledwo na minimalną krajową :p
  • Odpowiedz
@Kanterek: no jeszcze są dwie opcje albo sprzedaż kupno TC/ludzików ale to trzeba mieć obycie w rynku albo malwersacje marketem na serwerze jak na zwykłej giełdzie a do tego trzeba jeszcze więcej obycia.
  • Odpowiedz
@Kanterek: Jak zaczynasz to ja bym kupił jakiegoś chara chociażby jakiś 50lvl z dobrymi skillami/mlvl. Tzn. to zależy czego oczekujesz, bo może jara Cie klepanie ratów pod thais.
  • Odpowiedz
@Kanterek: nie to na przykład kupienie setek przedmiotów na twoim serverze i transferowanie ich na taki na którym mają lepszą cenę/są nieosiągalne. Na przykład prismatic ringi na takiej antice pewnie wz 1-3 są robione dziennie a na innych serwerach już niekoniecznie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kanterek: pamiętam jak za małolata na jakimś OTS znalazłem Buga z BOHami, kupowałem od jednego npc za parę gp a sprzedawałem po 3cc, malwersacja by nie wyszła na jaw gdybym pomyślał i nie poukładał w domku stosów CC dla ozdoby xd
  • Odpowiedz