Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
greenscreen +5
#gromda #famemma #ishowspeed https://tvn24.pl/polska/naziol-kibol-bandyta-olgierd-l-szef-gangow-z-trojmiasta-reportaz-superwizjera-ra985640-ls2296068https://www.youtube.com/watch?v=mGT8mFqHPrQ Nie wiem czy ktoś to wyłapał na streamie, ale w pewnym momencie 6:04 Ishowspeed zaczepił na livie chłopaków z grupy Bad Company Poland której szefem jest niejaki gangster neonazista Olgierd L i gdyby nie szybkie tłumaczenie się Vasyla z gromdy który go ochraniał, to mógłby wyłapać porządnie na dziure :D
Sony przy killzonie shadowfall poszło w 30 klatek w kampanii i 60 FPS interpolowane w multi. Takie podejście jest najlepsze dla gier.
Wg mnie 60 klatek sprawdza się wyłącznie w grach wyścigowych.
Najlepiej jak twórcy będą dawali wybór 30 klatek z lepsza grafiką lub 60 klatek dla onanistów klatkarzowych w 720p.
Grajcie sobie w te rozmazane gry w 60 klatkach ale nie zmuszajcie porządnych ludzi aby grali jak zwierzęta w rozdzielczości która króluje w statystykach Steam od 2010 roku. 60 FPS nigdy nie powinnio być standardem w grach single player bo jest to opcja zbędna. Najwyżej powinna być miłym dodatkiem do włączenia w ustawieniach gry.
#ps4 #ps5 #xbox #xboxseriesx #pcmasterrace #gry
Kiedyś to było.
@MisPluszowyZWadaWymowy: kurła, a za moich czasow to sie gralo w goticzka z 7fps i byla turbozabawa!
Komentarz usunięty przez autora
Żeby nie było, to 4K jak najbardziej widać jak patrzymy w konkretne miejsca, odległe barierki, liście czy ogólnie geometrię skał itp ale z normalnej odległości z kanapy podczas ruchomej