Wpis z mikrobloga

Był ktoś z was na szkoleniu techniki jazdy „safe driving” 1 i 2 stopnia? Chce #niebieskipasek sprezentować napewno pierwszego stopnia i zastanawiam się nad drugim czy warto? Czy ktoś był i może doradzić? Proszę napiszcie swoje opinie o drugim i pierwszym stopniu. Wrzucam tez ankietę

#niebieskiepaski #motoryzacja #samochody #safedriving #poznan #skoda #auto

Na jakie szkolenie Ty być się zapisał?

• 1 stopnia 7.9% (3)
  • 1 i 2 stopnia 63.2% (24)
  • Nie skorzystałbym 28.9% (11)

Oddanych głosów: 38

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jabadabadupka: ja bym wolał pójść na tor, wypożyczyć auto z instruktorem wyścigowej jazdy aniżeli takie szkolenia. Oczywiście takie coś też jest ciekawe, ale więcej frajdy miałbym na torze :P
  • Odpowiedz
@PrzThim: To nie ma być frajda na torze tylko nauka opanowania poślizgu

@jabadabadupka: Ja byłem na 2 poziomiach i szczerze jeśli ktoś ogarnia prowadzenie auta to pierwszy stopień będzie bardzo prosty. Zaznaczam, że tylko w przypadku gdy ktoś wie jak działa ABS i bawił się w hamowanie awaryjne. Jeśli twój niebieski jest zielony lub traktuje auto jako narzędzie to zapisz go na 2 stopnie
  • Odpowiedz
@jabadabadupka: bierz oba, ja dostałem tez w prezencie i bardzo zadowolony byłem, warto. 1. Stopień powinien być obowiązkowy dla każdego. @rychupeja: Bardzo dobra uwaga. Wielu rajdowców zderza się z rzeczywistością i jak maja trochę oleju to zaczynaja rozumieć co robią źle. Proste rzeczy, płynnie opanowane, są kluczowe a wcale nie proste dla każdego.
  • Odpowiedz