Ja wiem, że na wykopie pan Rokuszewski ma sporą ilość fanów i pewnie większość się nie zgodzi z tym komentarzem jednego z internautów pod ostatnim odcinkiem Wielkopolskich.. Ale ja podzielam tą opinię. W ostatnich tygodniach oglądając programy z Mateuszem Rokuszewskim zwanym "Rokim" da się zauważyć takie nie miłe docinki jakie kieruję do swoich kolegów z redakcji, których jest przełożonym. Czyżby sodówka? Zaraz ktoś napisze, że to weszło, tam jest specyficzne poczucie humoru, tam wszyscy się śmieją z wszystkich (hehe), jednak wydaje mi się, że Roki niejednokrotnie "pomylił odwagę z odważnikiem" i zachował się delikatnie mówić "buńczucznie", a używając twardszego języka "chamsko" w stosunku do swoich kolegów. Uważam, że Mateusz Rokuszewski jest dobrym ekspertem piłkarskim, natomiast jego ostatnie zachowania w różnych programach budzą wątpliwości co do jego "charakterku". Jakie macie zdanie wykopki? Jest odrobina prawdy w tym komentarzu czy to zwykłe "#!$%@? się"? #weszlo #kanalsportowy #pilkanozna
@Kacci99 otóż, dziennikarstwo w tym gronie zakończyło się na pablo, wszyscy stworzeni przez niego i dalej są po prostu wytworami sztuczngo popytu na rynku.
@Kacci99: Też to zauważyłem już jakiś czas temu. Najbardziej mam wrażenie, że czepia się Szymona Janczyka, który co prawda wiele razy mówił coś głupiego, ale zamiast chamskim odzywek, mógłby z nim Roki pogadać na osobności, coś mu wyjaśnić itd. Po za tym sam Janczyk według mnie sporo się poprawił na plus
@Kacci99: ile było tych "zwolnień", ja kojarzę w sumie dwa z czego tylko jedno całkiem niedawno w weszlopolskich i raczej traktowałem to jako luźną atmosferę w pracy, to jak dla mnie takie czepianie się na siłę. Chociaż nie oglądam wszystkich formatów to może coś mnie ominęło.
@menago97: Po części się zgodzę. No ale wiesz, Olki często tak robi do ŁKS'u, Bialek do Korony, Paczul do Lechii, Kowal do Legii. Wiadomo, że każdy z nich komuś tam kibicuje i interesuje się bardziej niż innymi, przez co często łatwiej im się do nich odnieść. Mi to akurat nie bardzo przeszkadza, ale pewnie wielu zwraca na to uwagę, np. ty i to rozumiem
@Kacci99: odnoszę takie samo wrażenie, Roki jest mega dziennikarzem, ma ogromną wiedzę, ale ostatnio niezbyt przyjemnie ogląda się programy z jego udziałem. Wystarczy obejrzeć ostatnią Ligę Minus. Biorąc udział w takiej luźnej formie zawsze albo kręcił beczkę, albo po prostu w zabawny sposób kontrował. A teraz wydaje się jakby chciał pokazać swoją wyższość i uświadamiać resztę. Jak chce się mądrzyć to niech bierze udział tylko w Stanie futbolu albo zamieni Ligę
@Kacci99: Trochę za bardzo się spina i widać, że jego ego zaczyna się pompować :). Podobnie nie podobało mi się jego zachowanie, gdy podczas programu doprowadził do płaczu Paczula.
#weszlo #kanalsportowy #pilkanozna
Mi to akurat nie bardzo przeszkadza, ale pewnie wielu zwraca na to uwagę, np. ty i to rozumiem