Wpis z mikrobloga

Ja wiem, że na wykopie pan Rokuszewski ma sporą ilość fanów i pewnie większość się nie zgodzi z tym komentarzem jednego z internautów pod ostatnim odcinkiem Wielkopolskich.. Ale ja podzielam tą opinię. W ostatnich tygodniach oglądając programy z Mateuszem Rokuszewskim zwanym "Rokim" da się zauważyć takie nie miłe docinki jakie kieruję do swoich kolegów z redakcji, których jest przełożonym. Czyżby sodówka? Zaraz ktoś napisze, że to weszło, tam jest specyficzne poczucie humoru, tam wszyscy się śmieją z wszystkich (hehe), jednak wydaje mi się, że Roki niejednokrotnie "pomylił odwagę z odważnikiem" i zachował się delikatnie mówić "buńczucznie", a używając twardszego języka "chamsko" w stosunku do swoich kolegów. Uważam, że Mateusz Rokuszewski jest dobrym ekspertem piłkarskim, natomiast jego ostatnie zachowania w różnych programach budzą wątpliwości co do jego "charakterku". Jakie macie zdanie wykopki? Jest odrobina prawdy w tym komentarzu czy to zwykłe "#!$%@? się"?
#weszlo #kanalsportowy #pilkanozna
Kacci99 - Ja wiem, że na wykopie pan Rokuszewski ma sporą ilość fanów i pewnie większ...

źródło: comment_1621200577n8Yh7KJSDQS88dRgsMlHsQ.jpg

Pobierz
  • 14
@Kacci99: ile było tych "zwolnień", ja kojarzę w sumie dwa z czego tylko jedno całkiem niedawno w weszlopolskich i raczej traktowałem to jako luźną atmosferę w pracy, to jak dla mnie takie czepianie się na siłę. Chociaż nie oglądam wszystkich formatów to może coś mnie ominęło.
@Kacci99: odnoszę takie samo wrażenie, Roki jest mega dziennikarzem, ma ogromną wiedzę, ale ostatnio niezbyt przyjemnie ogląda się programy z jego udziałem. Wystarczy obejrzeć ostatnią Ligę Minus. Biorąc udział w takiej luźnej formie zawsze albo kręcił beczkę, albo po prostu w zabawny sposób kontrował. A teraz wydaje się jakby chciał pokazać swoją wyższość i uświadamiać resztę. Jak chce się mądrzyć to niech bierze udział tylko w Stanie futbolu albo zamieni Ligę