Pytanie do #sysadmin. Czy przez tą całą sytuację z epidemią wirusa odczuliście jakieś negatywne skutki w kontekście zawodowym? Czy np. zmniejszono wam pensję, trudniej wam było zmienić pracę (mniejszy odzew), oferowano mniejsze pensje na stanowiska (dla poszukiwanych ofert pracy), które jeszcze np. rok temu były lepiej płatne? A może jakieś inne negatywne skutki odczuliście w ostatnim czasie...
@mmichal: zazdro ( ͡°͜ʖ͡°) u mnie kierownik, chłopak po 30-tce i de facto inżynier IT stwierdził, że trzeba pracować z biura, bo ludzie w domu nic nie robią i oszukują. Opierdzielili mi premię, "bo ciężko firma przędzie przez wirusa" i tak się zastanawiam, ilu jest takich ziutków jak ja, co przez to wszystko dostali po dupsku
#linuxadmin #linux #pracait
@mmichal: zazdro ( ͡° ͜ʖ ͡°) u mnie kierownik, chłopak po 30-tce i de facto inżynier IT stwierdził, że trzeba pracować z biura, bo ludzie w domu nic nie robią i oszukują. Opierdzielili mi premię, "bo ciężko firma przędzie przez wirusa" i tak się zastanawiam, ilu jest takich ziutków jak ja, co przez to wszystko dostali po dupsku
@linuxuser: nie, wszystko po staremu