Kotolazik
1505
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
SzukamMirabelkiDoRozmowy
@hamuj_sie_hamuj_sie: bo w spuszczeniu powietrza nie chodzi o to czy odjadą czy nie, tylko o to że gość który ma plany, będzie je musiał zmienić a co z tym idzie w----i się i przestanie o---------c takie akcje
145
sodomek
@Kotolazik: a nad bramą szyld wulkanizatora
67
pietrek3121
@To_ja_moze_pozamiatam teoretycznie takie działanie jest głupie, ale nie od dziś wiadomo że teoria z praktyką pokrywa się wyłącznie w teorii
43
nieugnesie
nieugnesie
@hamuj_sie_hamuj_sie: o co chodzi? Najwyraźniej ja też nie jestem zbyt bystry bo nie rozumiem czemu się do nich sadzisz
24
To_ja_moze_pozamiatam
@Kotolazik o nie ktoś zastawił wyjazd.... spuszczę mu powietrze żeby nie mógł odjechać
23
PanG
@Kotolazik: auto bez powietrza w kołach napewno szybciej odjedzie xD
16
kupczyk
kupczyk
@nieugnesie: nie będą parkować w tym miejscu bo nie odjadą bez kompresora.
Ja bym nie parkował pod taka tabliczką
15
To_ja_moze_pozamiatam
@SzukamMirabelkiDoRozmowy
@hamuj_sie_hamuj_sie trzeba mieć coś nie tak z głową, żeby zakładać ze tego nie rozumiemy. Oczywiście, że gość będzie miał nauczkę. Jednocześnie może być tak, że zmienia się też plany właściciela tych drzwi jeśli gość nie ogarnie sobie szybko tego koła. U siostry w parkingu podziemnym ludzie tak zastawiali wyjazd. Było mówione 100 razy żeby tak nie robić aż pewnego razu ktoś się wkurzył i spuścił powietrze. Gość który zaparkował
10
badziebadla
@Wiktor426:

Art. 124. § 1. Kto cudzą rzecz umyślnie niszczy, uszkadza lub czyni niezdatną do użytku, jeżeli szkoda nie przekracza 250 złotych, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności albo grzywny.

Koło bez powietrza jest niezdatne do użytku, ale że żyjemy w państwie z kartonu to nie wiadomo jak to by było rozpatrywane.
8
p.....3
p.....3
@To_ja_moze_pozamiatam: Ehe tak, wszyscy zawsze tylko na 2 minuty no i oczywiśćie winny cały świat, a nie osoba która zastawiła ulicę, bo ona tylko na dwie minuty. Jeżeli parkujesz (a zostawienie samochodu bez nadzoru osoby która może go szybko przestawić jest parkowaniem) w miejscu niedozwolonym, to jesteś odpowiedzialny za wszystkie tego następstwa.
6
badziebadla
@cppguy: Pewnie chodzi o to, że ta   p o t ę ż n a   tabliczka spowoduje, że na tym miejscu nikt nie stanie i nie będzie potrzeby spuszczania powietrza. No ale w praktyce i tak się znajdzie pełno osób i Janusz, który tę tabliczkę zamontował musiałby spuszczać powietrze i blokować wjazd jeszcze bardziej. Swoją drogą pewnie taki samosąd w zamian za wezwanie policji czy tam straży miejskiej podchodzi pod jakiś
3
Wiktor426
@badziebadla spuszczenie powietrza nie podchodzi pod żaden paragraf
2
MatiSnia
MatiSnia
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
2
ZajetyJestLoginWybrany
@MatiSnia: Nie gowno a mleko. W gorący dzień będzie cudownie j----o.
2
NoMercyIncluded
@Kotolazik: Dzwonił 2006 i chcą z powrotem swój żart ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
To_ja_moze_pozamiatam
Jeżeli parkujesz (a zostawienie samochodu bez nadzoru osoby która może go szybko przestawić jest parkowaniem) w miejscu niedozwolonym, to jesteś odpowiedzialny za wszystkie tego następstwa.

@pp53: Zgadza się. Ale jeśli taki łoś serio ZASTAWIA jakąś trasę to unieruchamianie jego pojazdu mija się z celem.
1
badziebadla
@nopek: Ale fikołki. Ktoś zastawił wjazd to zadzwoń na policję, a nie będziesz się w szeryfa bawił, bo nie ty jesteś od karania. Pewnie do paczkomatu też srasz, bo przecież wystarczy umyć.
1