Aktywne Wpisy
ciekawehistorie +1895
Dzień dobry,
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Nazywam się Tomasz Czukiewski. Jestem dziennikarzem i autorem kanału historyczno - społecznego: CiekaweHistorie
Nigdy nie robiłem q&a a jeśli je robić to w miejscu gdzie wszystko się zaczęło. Prawie dokładnie pięć lat temu (styczeń 2018) dzięki wykopowi mój pierwszy film "Głos Hitlera" zdobył duży zasięg, co dało mi niezbędną motywację do robienia następnych filmów.
Jutro
Cztero0404 +84
Nie macie może takiego wszechobecnego wrażenie, że od jakiegoś czasu jest coraz więcej dorosłych ludzi niezachowujących się absolutnie jak na dorosłego człowieka przystało powiedzmy tak w przedziale wiekowym 24-30 lat około w porównaniu do tego co było nawet jeszcze kilka lat temu? #nostalgia #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #spoleczenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski
#famemma