Wpis z mikrobloga

Jestem kompletnie na początku z #kryptowaluty i zrobiłem mój własny research. W ciągu ostatnich paru dni kupiłem takie oto waluty i myślę żeby na razie nie inwestować więcej (chociaż nigdy nie wiadomo kiedy człowiek się skusi ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Co sądzicie o wyborze moich kryptowalut? Będzie lambo? ( ͡ ͜ʖ ͡)

#ethereum #xtz #cardano
Currrywurst - Jestem kompletnie na początku z #kryptowaluty i zrobiłem mój własny res...

źródło: comment_1621015017rOxRMK3af2fNPYKITFNvo8.jpg

Pobierz
  • 32
@2Stoned2Talk: cardano nie ma żadnej przyszłości, jest maj 2021 a oni dalej nie mają smart kontraktów, zerowa szansa na realną adopcję.
To nie oznacza że nie będzie większej pompy w tym cyklu, ale za kilka lat mało kto o cardano będzie pamiętał
@megaloxantha w Ada wchodzą Ci co spóźnili się z ethereum, bo mają nadzieję że po wprowadzaniu smart kontraktów poleci w górę. Poza tym energooszczędnosc, projekt tworzy wizerunek "poważnego", skalowalność i tanie transfery
@megaloxantha nie ma smart kontraktów ale będzie mieć. W tym momencie i tak nikt z nich nie korzysta więc Cardano z niczym się nie spóźniło. Za parę lat Cardano może okazać się największą siecią bo na chwilę obecną nawet nie ma konkurencji. ETH może i ma smart kontrakty ale jest zbyt drogie aby ktoś na w tym momencie ich używał a fix jest tylko odkładany na przyszłość.