Wpis z mikrobloga

@wez_idz_sobie: do military paca i cos chyba jeszcze, juz nie pamietam. Dokladnych proporcji tez nie pamietam, poszukaj na necie, ale mniej wiecej po 4 plytek (plus osobnie zasilana fabryka zielonych czipow i stalowych belek) 2-3 zielonyach czipow, 2 plastiku, 2 stalowych belek, 1 reszty
@wez_idz_sobie: ja robiłem zwykle tak, że jeśli coś byłem w stanie przerobić na miejscu bez zbędnego pierdzielenia ze składników które już w main busie miałem, to tego tam nie wrzucałem (np zębarki, miedź). Jeśli to było coś bardziej złożonego, a używane tylko w jednej rzeczy, to również starałem się przerobić na miejscu. A resztę wrzucałem na busa. Na pewno na priorytet bym postawił płytki miedziane i metalowe, plastik, siarkę, układy elektroniczne
4x lub 8x żelazne pytki, 2x stal, 4x miedziane pytki, 2x zielone pytki, 1x czerwone pytki, 1x niebieskie pytki, 1x lub 2x plastik, warto zrobić 4 pasy na science. Opcjonalnie 1x kamień, 1x cegła, 1x wungiel Koła zębate można wrzucić w busa albo robić na miejscu wedle potrzeby. Warto produkcję mieć z jednej strony busa, a z drugiej przetapianie.