Wpis z mikrobloga

@ciasteczkowy_otwur, opłatę 5 zł pobraliśmy za przygotowanie i wysyłkę pocztą Regulaminu Supermarketu Funduszy Inwestycyjnych (SFI). Informację o planowanej wysyłce i związanej z nią opłacie klienci otrzymali w komunikacji wysłanej w grudniu 2020 r. Opłatę naliczamy osobom, które nie zmieniły formy komunikacji związanej z usługą na elektroniczną.
  • Odpowiedz
@nieocenzurowany88, jeśli posiadasz rachunek do obsługi funduszy, musiałeś podpisać umowę.
W przyszłości, aby uniknąć opłaty, zmień formę wysyłki informacji o SFI na elektroniczną. Zrobisz to serwisie transakcyjnym, jeśli wybierzesz: Finanse - Usługi -nowa usługa - Wysyłka informacji o SFI.
  • Odpowiedz
@ZespolmBanku nie chce mi się użerać o 5 zł, nic nie podpisywałem bo od kilkunastu lat nie byłem w placówce. Znając życie to jakiś "kreatywny" pracownik placówki dzwoniąc i proponując kredyt mi to włączył. Czemu nie ma opcji wyłączenia tego w serwisie transakcyjnym?
  • Odpowiedz
@ZespolmBanku: Mam to samo. Podobno mam SFI od 2005 roku. Nigdy z tego nie korzystałem a tym bardziej nie potrzebuje dostawać regulaminów czy czegokolwiek listem. Okazuje się że aby zamknąć SFI trzeba udać się do placówki banku. Łatwiej już zamknąć konto. Da się jakoś wyłączyć wszelkie opłaty? Dla mnie to żerowanie na klientach po prostu.
  • Odpowiedz
@Mrrudzin możesz zmienić formę wysyłki. Unikniesz opłaty w przyszłości. Najszybciej przez serwis transakcyjny. Wybierz: Finanse - Usługi - nowa usługa - Wysyłka informacji o SFI. W aplikacji mobilnej: Finanse - Inwestycje - nowa inwestycja- Wysyłka informacji o SFI. Uprzedzaliśmy o opłacie w grudniu 2020. Niczego nie zatajaliśmy.
  • Odpowiedz
właśnie się nad tym samym głowiłemza co mi potrącili 5 zł i uważam że to zwykłe świństwo wysyłać mi jakieś niezamówione śmiecie i jeszcze pobierać za to opłatę, to powinno być domyślnie wyłączone, skąd ja mogę wiedzieć że coś sobie wymyślili i że mogę to wyłączyć to jest zwykłe naciąganie tysięcy nieświadomych klientów bo kto ma czas i cierpliwość czytać wszystkie ich regulaminy, zmiany regulaminów, aneksy do aneksów itp
shame on you
  • Odpowiedz